Trust Starzz Kayıt Alırken Ses Azalma Sorunu

Scheikowski

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Trust'ın Starzz model mikrofonunu birçoğunuz bilirsiniz arkadaşlar. Kısa süre önce ben de bu mikrofonu aldım ve kayıt yapmaya başladım. Mikrofonu anakarta girişine bağladım, anakartın modeli de MSI H170 Gaming M3. Mikrofonun ses kalitesi gayet güzel herhangi bir cızırtı sorunu da yok fakat problem şu; 2-3 yumruk mesafesinde dahi kayıt yaparken söylediğim bazı kelimeleri yutuyor, yani sürekli yüksek ses tonuyla kayıt yapmam gerekiyor ki ona rağmen bazen ses tonumda biraz azalma olursa bazı kelimeleri ya da harfleri yutup kaydetmediği oluyor. Bu da konuşmamda ara ara kopmalar yaşatmış oluyor. Arka plan seslerini kaydetmiyor ki bu aslında oldukça güzel bir şey fakat normal ses tonuyla konuştuğumda dahi bazı kelimeleri yutuyor. Ses düzeyi ayarlarında mikrofon sesi 100 bas ise +30db olarak kullanıyorum. Acaba kısık sesle dahi konuşsam sesimi kaydetmeyi nasıl sağlayabilirim?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı