Çözüm Trust wallet kripto para çekme sorunu çözümü

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

boranylmzzz

Hectopat
Arkadaşlar sorunu çözdüm, wallet uygulamasından herhangi bir Türkiye hesabınıza direkt para aktarımı yapamıyorsunuz, soğuk cüzdan olduğu için ben çok uğraştım, eğer içerde parası olanlar varsa ve çok anlamıyorlarsa bu işlerden bu yararlı olacaktır. Öncelikle varlıklarınıza girip neyiniz var bakacaksınız, ardından bir Binance TR hesabı açıp doğrulayacaksınız, atacağınız şey kripto olduğu için Binance TR'ye atabiliyoruz, TR olarak gitmiyor, ardından gönderilen seçilen ağa bakacaksınız base formatı mı veya başka ağ mı, ben base ağına çevirdim, biraz kurcalayınca swaplayıp base ağınca çevirebiliyorsunuz, ben Ethereum olarak attım, şimdi gelelim nasıl atılacağına, Binance TR hesabına gelip yatırma seçiyorsunuz, ardından hangi coininiz varsa wallet uygulamasında o coini seçiyorsunuz, ağ seçimine dikkat edin, erc20 ağı base ağı vs. mevcut wallet hesabınızdaki coinlerinizin ağı ile Binance TRdeki ağ ve coini aynı seçmeniz gerekiyor, aksi takdirde sıkıntı oluşur, ardından yapmamız gereken işlem ağı seçtiğimizde bize bir QR kodu ve alıcı kodu veriyor, Binance TR ETH yatırma adresi yazıyor, hangi coini seçtiyseniz onun ismi yazar, ardından orayı kopyalıyoruz ve wallet uygulamasına gidiyoruz, gönder deyip coinimizi Max seçiyoruz, hepsini göndermek istediğimiz için ileriye bastığımızda gelen ekrana o yatırma adresini yapıştırıyoruz, onaylıyoruz ve 5 dakika içinde Binance TR hesabınıza geçiyor, hesabınızı kimlikle onaylayıp dilediğiniz zaman kendi banka hesabınıza çekebilirsiniz, böyle karışık görünüyor ama aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı