Trusted marka Bluetooth adaptör ve Bluetooth klavye catalina 10.15.3 uyumu

Ervanar05

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Dün itibariyle siteden güncel imajı indirip hackintosh catalina 10.15.3 kurdum. Pc açılışta trust marka Bluetooth adaptör takılıyken aynı şekilde trust marka Bluetooth klavyeden kullanıcı şifresini girdiğimde masa üstü açlıyor fakat pc donuyor hiç bir işlem yapamıyorum. Restart yapıp, Bluetooth adaptörü çıkarıp, kablolu klavye kullandığımda bi problem olmuyor. Kullandığım mouse hp wireles z3700. Bunlar tak kullan aygıtlar. İnternette aradım hiçbir işletim sistemi için driver’ları yok. Kablosuz klavye işimi kolaylaştırdığı İçin benim için olmazsa olmaz. Sizce sorun ne olabilir? Sistemim şöyle : Intel i5-9400F 2.9 GHz 4.1 GHz 9MB 1151V8 -VGA'sız | ASRock H310cm-HDV | Corsair Vengeance 16 GB LPX DDR4 2400MHz | Gigabyte GV-N710D5-2GL GT710 2 GB GDDR5 64 Bit HDMI 8X | Samsung 860 Evo 250 GB SATA 3 SSD | SanDisk SSD Plus 240GB | 500GB HDD | FSP Hydro 600W 80+Bronze ATX Power Supply | Xigmatek Midgard V Kasa
image.jpg
image.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı