1000 TL bandında IEM kulaklık arayışındayım. Daha çok oyunlarda kullanacağım. Genelde CS ama DayZ, Tarkov tarzı açık dünya oyunları veya Warzone gibi Battle Royale oyunları da oynuyorum. Özellikle CS'de, ses kasmakta sorun yaşamayacağım IEM kulaklık lazım. Mevcutta Razer BlackShark V2 kullanıyorum ama yazın çok terlettiği için kulak içi kulaklık almayı planlıyorum. Bütçem 1000 TL civarı biraz esnetebilirim. Truthear gate kulaklığı buldum. Truthear markasının çoğu ürününü önerdiklerini gördüm bu fiyat bandında alınır mı? Salnotes Zero, tangzu WAN, Moondrop chu 2 gibi alternatifler de mevcut ama çok değişik yorumlar mevcut. Sizin de önerilerinizi bekliyorum. Mikrofon olup olmaması önemli değil ayrı mikrofonum mevcut.
www.sescibaba.com
Bunun dışında birkaç sorum daha olacak. Ek 3.5mm jack girişli uzatıcı kablo almam gerek kasa uzakta olduğu için. Bu bir sıkıntı çıkartır mı? Öneri olarak jack uzatıcı kablo da verebilirseniz sevinirim.
Razer'ın kendi ses kartıyla bu kulaklıkları kullanmak seste fark eder mi?
Temu'dan aldığım ME6s mikrofon mevcut. Bunda 3.5mm jack çıkışı var. Kulaklığı bununla kullanmak gecikme vs. yapar mı?
Sescibaba'dan daha önce alışveriş yapan oldu mu site güvenilir mi?
Truthear Gate In-Ear Kablolu Monitör Kulaklık - BEYAZ Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba
En İyi Truthear Gate In-Ear Kablolu Monitör Kulaklık - BEYAZ modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla!
Bunun dışında birkaç sorum daha olacak. Ek 3.5mm jack girişli uzatıcı kablo almam gerek kasa uzakta olduğu için. Bu bir sıkıntı çıkartır mı? Öneri olarak jack uzatıcı kablo da verebilirseniz sevinirim.
Razer'ın kendi ses kartıyla bu kulaklıkları kullanmak seste fark eder mi?
Temu'dan aldığım ME6s mikrofon mevcut. Bunda 3.5mm jack çıkışı var. Kulaklığı bununla kullanmak gecikme vs. yapar mı?
Sescibaba'dan daha önce alışveriş yapan oldu mu site güvenilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: