İnceleme Truthear X Crinacle Zero (Red)

DAC almayı düşünmüyorum hocam.

O zaman risk daha da çok artıyor, çünkü ben IEM kulaklık kullanıp DAC kullanmayan çok az kişi gördüm kullanmayanda bilmediğinden ya da keyfi değil bütçeden ötürüydü. DAC ses kalitesini ve ses ayrımını artırır, sahne genişliğine de etki eder yani daha iyi ses kasılır.
Eğer kulağımdaki yara iyileşir ise en kısa zamanda hem dapsız hem de dap ile oyunlarda deneyip yazacağım hocam.

O zaman kulak üstü alın diyorsunuz, doğru mu anladım.

Kulaktan kulağa değişebilen durum hocam. En iyisi denemek aslında ama öyle bir imkan yok kulaklığı alıp beğenmesseniz iade edebilirsiniz ama acaba amazon dışında bir yer kabul eder mi bunu. Blue'daki bass kullanıcılar tarafından beğenilmemişti sonrasında red çıkarılmıştı ve daha çok beğenilmişti.

O zaman kulak üstü alın diyorsunuz, doğru mu anladım.

Eğer sonrasında DAC alabilirim diyorsanız IEM alabilirsiniz, ancak dediğim gibi sesini beğenseniz, iyi ses kassanız bile konfordan ötürü beğenmeyebilirsiniz. Bana kalırsa kulak üstü daha garanti olur. IEM'ler oyun için değil ancak oyun için kullanan çok var çünkü sesler çok net ayırt ediliyor, ses kalitesi fiyatlarına göre mükemmel. Sadece ortada doğru düzgün, herkese hitap eden bir model yok. Olsa da Türkiye'de yok bulması getirtmesi zor. 500-600 liralık bir IEM olsa alın deneyin derim ama fiyatı 4K olmuş neredeyse Red'in. Deneyip beğenmezseniz, sonra iade edemezseniz de kötü olur. En azından sesi, konforu, diğer özellikleri IEM kadar iyi olmasa da garanti bir ürün almanız daha iyi olur. Bende 4K ya alsam pişman olurdum, 3K'ya yakın bir fiyata aldım illa IEM almam gerekiyordu başka da seçeneğim yoktu mecbur bunu aldım.

Son düzenleme:
Ben o zaman V9 alayım. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…