Truthear Zero Red vs Blue

1749760881231.png

Reddit'de bu iki kulaklığı da detaylı inceleyen birisi bunu önermiş.

Hocam oyun için gürültülü bi ortamda değilsen biraz open olduğu için hyperx earbuds ilk versiyon öneririm.
Rekabetçi ses kasmada bir numaradır. Müzikde korkunç boğuk gibi gelir ses ama pubg mobilde ayak seslerini ve yönünü silah seslerini ve yönünü bu kadar belli eden bi aygıt görmedim duymadım çünkü inceleyenler de direk söylüyor bunla müzik dinlemeyin sadece ses kasın.

Eki Görüntüle 2511028

Reddit'de bu iki kulaklığı da detaylı inceleyen birisi bunu önermiş.

Hocam şimdi gemini'ye sordum.
Verdiği cevap özetle şu şekilde;
blue rekabetçi oyunlarda daha net sesler duymanı sağlar fakat bu durum seni yanılgıya düşürebilir. Çünkü seslerin mesafesi konusunda sorunlar yaşayabilirsin.
Red
daha hafif ayak sesi verse de belirgindir.

Tarzında bir açıklama yaptı.

Ekran görüntüsü 2025-06-12 234934.png

Hocam soft olarak red daha mantıklı değil mi?
Blue ses patlaması yapan bir kulaklık diye biliyorum.
Yani sesler daha belirgin. Red ise daha harman

Tiz falan olarak blue daha mantıklı zaten oyunlarda bassın bir iş yapacağını sanmıyorum, headfide falan daha soft tuningi var deniyor. Bu sayede daha mantıklı oyunlar için, Onun dışında EW300 falan bakabilirsin aşağıya yukarı blue ile aynı fiyata geliyor.

Hocam oyun için gürültülü bi ortamda değilsen biraz open olduğu için hyperx earbuds ilk versiyon öneririm.
Rekabetçi ses kasmada bir numaradır. Müzikde korkunç boğuk gibi gelir ses ama pubg mobilde ayak seslerini ve yönünü silah seslerini ve yönünü bu kadar belli eden bi aygıt görmedim duymadım çünkü inceleyenler de direk söylüyor bunla müzik dinlemeyin sadece ses kasın.

Hocam mobil değil de pc'den oynayacağım ben.

Tiz falan olarak blue daha mantıklı zaten oyunlarda bassın bir iş yapacağını sanmıyorum, headfide falan daha soft tuningi var deniyor. Bu sayede daha mantıklı oyunlar için, Onun dışında EW300 falan bakabilirsin aşağıya yukarı blue ile aynı fiyata geliyor.

Hocam sizden bir önceki yorumumdaki yapay zekanın cevabına bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Ama yapay zekaya da çok güvenemiyorum.
Diğer arkadaşla bana farklı cevaplar vermiş.

Hocam mobil değil de PC'den oynayacağım ben.

Hocam sizden bir önceki yorumumdaki yapay zekanın cevabına bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Yapay zekaya daha güven olmaz, Sitede neler varsa alıyor doğru, yanlış fark etmiyor bile.

Yapay zekaya daha güven olmaz, Sitede neler varsa alıyor doğru, yanlış fark etmiyor bile.
Şöyle bir inceleme de var tam da yapay zekanın cevabı gibi;
Ekran görüntüsü 2025-06-12 235617.png

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam mobil değil de PC'den oynayacağım ben.

Red'in sesi basslı olsa da sesi daha net diyebilirim. Blue'nun ses netliği biraz daha düşük olduğundan bu mesafe şeysi yüzünden önermemiş muhtemelen. Red'in bassını EQ ile düşürüp sesini Blue'ya yaklaştırabilirsiniz belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı