Çözüldü Truva Atı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Programın bulunduğu linkte ne anlama geldiği yazıyor. Seçilenleri fix butonu ile düzelteceksin. Zararlı program yok ancak sistemi yavaşlatmasın diye Mıller önermiş.
Abi, bir şey soracağım ama, lütfen banlamayın. Şimdi, satırda yazan programları bilgisayarda bulup öyle mi düzelteceğim? Yoksa, ''Miller'' hocamızın imzasında bulunan yerden mi çözeceğim? Tam anlamadım. Ayrıca, şu an 4., 6. ve 8. maddeleri yapıyorum. Adw yükledim, deniyorum.
Güncelleme: Tamam anladım. Hj'de buldum.

Son düzenleme:
Programın bulunduğu linkte ne anlama geldiği yazıyor. Seçilenleri fix butonu ile düzelteceksin. Zararlı program yok ancak sistemi yavaşlatmasın diye Mıller önermiş.
Hocam, miller'ın dediğini yaptım ama, ''Evet''e tıklayınca sorun yaşıyorum. Ve arkada ki, sayfa açılıyor.

Güncelleme: ''Hayır'2 dedim. Birkaç uyarı mesajı çıktı. Onları geçince direkt tarama yapıyor şuan.

Tamam Mıller'ın dediği her şeyi yaptım şimdi. Ne yapayım?

Eğer trojen ud ise avira-eset-kaspersky hiç biri silemez biz buna yazılımcılar ile antivirüslerin arasındaki kapısma olarak adlandırıyoruz

Tamam Mıller'ın dediği her şeyi yaptım şimdi. Ne yapayım?
Birşey yapmana gerek yok AVG silip daha sağla bir IS kullanın diyoruz. Şuanlık ücretsiz antivirüsler veya Hakan'ın verdiği yerden BIS indirebilirsin. Yada KIS'i 30 gün ücretsiz kullanabilirsin.

İfadeler: CYP
Birşey yapmana gerek yok AVG silip daha sağla bir IS kullanın diyoruz. Şuanlık ücretsiz antivirüsler veya Hakan'ın verdiği yerden BIS indirebilirsin. Yada KIS'i 30 gün ücretsiz kullanabilirsin.
Uyarı önemli değil. Fixleme işlevini yapmıştırsın. Sistemi yeniden başlatıp kaliteli bir antivirus yazılımı kullan. Onun dışında problem yok.
Hepinize yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Peki, kurduğum programlar kalabilir mi? Sileyim mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…