Programın bulunduğu linkte ne anlama geldiği yazıyor. Seçilenleri fix butonu ile düzelteceksin. Zararlı program yok ancak sistemi yavaşlatmasın diye Mıller önermiş.Fixlemek nedir, tam olarak?
Programın bulunduğu linkte ne anlama geldiği yazıyor. Seçilenleri fix butonu ile düzelteceksin. Zararlı program yok ancak sistemi yavaşlatmasın diye Mıller önermiş.Fixlemek nedir, tam olarak?
Abi, bir şey soracağım ama, lütfen banlamayın.Programın bulunduğu linkte ne anlama geldiği yazıyor. Seçilenleri fix butonu ile düzelteceksin. Zararlı program yok ancak sistemi yavaşlatmasın diye Mıller önermiş.
Buradan Bitdefender İS 2015 için 6 aylık lisansı ücretsiz alabilirsin.Abi, iyi de şuan para yok.Para bulduğum gibi KIS yüklerim.
Haziran başı gibi.
Fixlemek nedir, tam olarak?
Hocam, miller'ın dediğini yaptım ama, ''Evet''e tıklayınca sorun yaşıyorum. Ve arkada ki, sayfa açılıyor.Programın bulunduğu linkte ne anlama geldiği yazıyor. Seçilenleri fix butonu ile düzelteceksin. Zararlı program yok ancak sistemi yavaşlatmasın diye Mıller önermiş.
Tamam Mıller'ın dediği her şeyi yaptım şimdi. Ne yapayım?Programın bulunduğu linkte ne anlama geldiği yazıyor. Seçilenleri fix butonu ile düzelteceksin. Zararlı program yok ancak sistemi yavaşlatmasın diye Mıller önermiş.
Birşey yapmana gerek yok AVG silip daha sağla bir IS kullanın diyoruz. Şuanlık ücretsiz antivirüsler veya Hakan'ın verdiği yerden BIS indirebilirsin. Yada KIS'i 30 gün ücretsiz kullanabilirsin.Tamam Mıller'ın dediği her şeyi yaptım şimdi. Ne yapayım?
Birşey yapmana gerek yok AVG silip daha sağla bir IS kullanın diyoruz. Şuanlık ücretsiz antivirüsler veya Hakan'ın verdiği yerden BIS indirebilirsin. Yada KIS'i 30 gün ücretsiz kullanabilirsin.
Hepinize yardımlarınız için teşekkür ediyorum.Uyarı önemli değil. Fixleme işlevini yapmıştırsın. Sistemi yeniden başlatıp kaliteli bir antivirus yazılımı kullan. Onun dışında problem yok.
Hangi programlar?Peki, kurduğum programlar kalabilir mi? Sileyim mi?
Adw cleaner, Hjcak This vb.Hangi programlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.