İyi sosyaller. 1000 TL'ye sıfır miniware TS100 bulunca direkt aldım ama adaptör sorunu var. Laptop adaptörleri maalesef pahalı ve 12v 3 amper bulabiliyorum en fazla.
12v 10a LED trafosunu 100 TL civarına alabiliyorum. LED trafosu havya çalıştırmaya uygun mudur? Başka ne yapabilirim?
Havyanın güç gereksinimi nedir? Kısa bir araştırma yaptım şimdi 65W nominal değer görünüyor. 5-6 amper arası bir akım çeker o durumda. 10A bir SMPS LED güç kaynağı ile besleyebilirsiniz. Kutuplara dikkat edin yeter.
İyi sosyaller. 1000 TL'ye sıfır miniware TS100 bulunca direkt aldım ama adaptör sorunu var. Laptop adaptörleri maalesef pahalı ve 12v 3 amper bulabiliyorum en fazla.
12v 10a LED trafosunu 100 TL civarına alabiliyorum. LED trafosu havya çalıştırmaya uygun mudur? Başka ne yapabilirim?
Havyanın güç gereksinimi nedir? Kısa bir araştırma yaptım şimdi 65W nominal değer görünüyor. 5-6 amper arası bir akım çeker o durumda. 10A bir SMPS LED güç kaynağı ile besleyebilirsiniz. Kutuplara dikkat edin yeter.
@Hamza Ensar Sağlam 12V için 10A yeterli olur. Garanti olsun, başka işlerde de kullanırım derseniz 16.5 ya da 20A alabilirsiniz. Gücünden dolayı tam yük harcamaz zaten SMPS güç kaynakları. İhtiyaca göre tüketimi olur onların.
İyidir dedim ama yorumlar nedense iç açıcı değil. Amper arttıkça voltaj düşümü oluyor denilmiş. Yani gerçekten 12V 10A değil demektir o durumda. Siz riske atmayıp 16.5 ya da 20A bir güç kaynağı alın. Hata payını ve firmaların tuhaf hesaplama yöntemlerini dert etmeden ihtiyacınız olan güce erişin en iyisi. Fiyat probleminiz yoksa alın gitsin bir 12V 20A güç kaynağı.