denizsama0 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:07 #1 Alt+Tab'dayken bas-konuş çalışıyor ama GMod’a girdiğim zaman çalışmıyor. Aynı zamanda oyundayken Discord kısa yol tuşlarım da çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 16:59
Alt+Tab'dayken bas-konuş çalışıyor ama GMod’a girdiğim zaman çalışmıyor. Aynı zamanda oyundayken Discord kısa yol tuşlarım da çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
fakedesinger Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 1.253 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Fake Japanese Çarşamba 17:08 #2 TS3 yönetici olarak çalıştırmak bu problemi çözüyor diye hatırlıyorum. Artı 1 Eksi
spaghettisosu Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.809 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara, Ankara, Güzel Ankara... Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 Ti, Intel i7 7700, Kingston Predator 4x4 16GB RAM, Kioxia Exceria G2 1TB, Prime H270-Plus, Toshiba 1TB HDD (Öldü Ölecek), Aula F75, Delux M800 Pro, Blackshark V2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrencilik... Perşembe 21:28 #3 Dostum konuyla alakasız bir şey soracağım, bir zamanlar dedektif olmak istediğine dair bir konu açmışsın, hâlâ öyle mi ne oldu merak ettim. Artı 0 Eksi
Dostum konuyla alakasız bir şey soracağım, bir zamanlar dedektif olmak istediğine dair bir konu açmışsın, hâlâ öyle mi ne oldu merak ettim.