ceyq Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 29 Yer turkey Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Haziran 2020 #1 LOGFILE: Sims 4 Yardım ederseniz çok sevinirim.
r.yasar10 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2020 #2 ZLOrigin korsan sürüm olduğu için destek vermiyoruz. Sürprizbozan D:\The Sims 4 (ZLOrigin)\The Sims 4\Game\Bin\TS4_x64.exe Artı 0 Eksi
ZLOrigin korsan sürüm olduğu için destek vermiyoruz. Sürprizbozan D:\The Sims 4 (ZLOrigin)\The Sims 4\Game\Bin\TS4_x64.exe
Punisher cat Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 326 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #3 Oyun orijinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS ceyq Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 29 Yer turkey Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Haziran 2020 #4 Punisher cat dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil. Durumum el vermediği için orjinal alamıyorum. r.yasar10 dedi: ZLOrigin korsan sürüm olduğu için destek vermiyoruz. Sürprizbozan D:\The Sims 4 (ZLOrigin)\The Sims 4\Game\Bin\TS4_x64.exe Genişletmek için tıkla... Ya lütfen yardım edin bilgisayarımda oluşan hatayı düzeltmek istiyorum. Korsan biliyorum yanlış bir şey ama durumum el vermiyor Yardım edin lüüütfeen Artı 0 Eksi
Punisher cat dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil. Durumum el vermediği için orjinal alamıyorum. r.yasar10 dedi: ZLOrigin korsan sürüm olduğu için destek vermiyoruz. Sürprizbozan D:\The Sims 4 (ZLOrigin)\The Sims 4\Game\Bin\TS4_x64.exe Genişletmek için tıkla... Ya lütfen yardım edin bilgisayarımda oluşan hatayı düzeltmek istiyorum. Korsan biliyorum yanlış bir şey ama durumum el vermiyor Yardım edin lüüütfeen