UnitySetup64.exe Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b

tknlty

Decapat
Merhaba,

Bilgisayarımdaki bazı setup dosyalarını yüklemeye çalıştığımda Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b hatasını alıyorum. Özellikle Unity'nin son versiyonu için bu sorunu çözmek istiyorum. Elimden gelen her şeyi denedim. Burada insanlara başarılı bir şekilde destek olduğunuzu gördüm. Umarım bu hatayı çözmemde yardımcı olabilirsiniz.

İşletim Sistemi: Windows 10
Process monitörden exportladığım log dosyasını linkte bulabilirsiniz: Logfile.rar

Saygılarımla,
Atakan Altay

Atakan Bey iyi geceler,

Log dosyanızı inceledim lakin kesin bir kanıya varmamı sağlayacak girdiler bulamadım. İşlemciniz nedir? Bir de mümkünse aynı hatayı veren başka yazılımların loglarını paylaşır mısınız?

Konuyu takibe aldım ben, müsait bir zamanda gelen loglara ve bilgilere göre cevap vereceğim.

İlginiz için çok teşekkür ederim. Bilgisayarım yüklü olan tüm .NET sürümlerini ve C++ Redistributable paketlerini denetim masasından onardım. Windows Defender ve Firewall'u tamamen devre dışı bıraktım. wow64.dll dosyasını silerek DirectX'i yeniden yükledim. Son olarak Exploit Protection ayarlarını varsayılan değerlerine geri çektim. Res attıktan sonra setuplar düzgün çalışmaya başladı.
Desteğiniz için teşekkür ederim, kolay gelsin :)

İlginiz için çok teşekkür ederim. Bilgisayarım yüklü olan tüm .NET sürümlerini ve C++ Redistributable paketlerini denetim masasından onardım. Windows Defender ve Firewall'u tamamen devre dışı bıraktım. wow64.dll dosyasını silerek DirectX'i yeniden yükledim. Son olarak Exploit Protection ayarlarını varsayılan değerlerine geri çektim. Res attıktan sonra setuplar düzgün çalışmaya başladı.
Desteğiniz için teşekkür ederim, kolay gelsin :)
Rica ederiz :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı