TSK kamuflaj pantolonu ile gezmek sıkıntı yaratır mı?

Dışarıda kamuflaj ile gezenler, hatta direk hava astsubayların giydiği mont ile gezeni gördüm.
Bende de yeni tsk kamuflaj pantolon var bunun ile dışarıda gezmek bir sıkıntı yaratır mı? Mont neyse de pantolon direk askeri görüntü veriyor bu yüzden sormak istedim, teşekkürler.
Pantolon.

Screenshot_2025-04-20-11-14-07-360_com.android.chrome_1.jpg

Dışarıda tüm dayılar dedeler bundan giyiyor neredeyse bir sorun yaratmaz. Çünkü tek askeri amaçla kullanılan bir malzeme değil.

Avlanmaya, balık tutmaya, doğada yürüme gibi aktivitelere bunlarla giden var, full kamuflaj giymediğiniz sürece problem olacağını ben zannetmiyorum. Meraklısı fazlaca var meydanlarda ve toplulukta bolca kendimde gördüm istanbulda bolca giyiliyor.

Dışarıda kamuflaj ile gezenler, hatta direk hava astsubayların giydiği mont ile gezeni gördüm.
Bende de yeni tsk kamuflaj pantolon var bunun ile dışarıda gezmek bir sıkıntı yaratır mı? Mont neyse de pantolon direk askeri görüntü veriyor bu yüzden sormak istedim, teşekkürler.
Pantolon.

Eki Görüntüle 2473890
Ülkemizin şehircilik anlayışında bununla kamufle olmayacağın için parksızlıktan bahçesizlikten ağaçsızlıktan, gayet gezebilirsin.

Not: Köylerde, askerden gelen çoğu genç bu tip pantalonlardan getirir ve bağ bahçe çobanlık işlerinde giyilir. Kir göstermez, dayanıklı ve "bedeve".

Tamamdır arkadaşlar anlaşıldı, normalde atıcılık için kullanıyorum bu pantolonu, şimdi dışarı çıkacaktım sorayım dedim giymemin bir sakıncası var mı diye, teşekkür ederim hepinize 👍
Balık tutmaya bununla gidersin de, ava gidiyorsan birbirinizi vurmamanız meselesi v.b var. Silah ruhsatlarınız, avlanma izniniz varsa problem olmaz.

Pantolon.

Eki Görüntüle 2473890

Yok ne sıkıntı olacak ki,
Benim birader de pilot.
Montu bana verdiğinde dalgınlık ve acele rutbeleri sokulmemis giyip çıkmıstım.
Sonradan fark edip soktum😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı