Eki Görüntüle 2314624
Upload 100 Mbps olmadı. Normalde 1000 Mbps Download'a 100 upload olmuyor muydu? Bir de kablolu bağlantı bu. Tam 1000'e de ulaşmıyor. Bana normal gibi gelmedi.
Tam 1000MBPS olmayabilir sapma olabiliyor. Upload gerçekten düşük gözüküyor paketinize göre.
Hocam peki ne yapabilirim? Ben bu müşteri hizmetlerinden medet ummuyorum artık. Kablosuzda hız değeri 300 Mbps'yi geçmiyordu hiçbir zaman, bir Allahın kulu da demedi ki Router WİFİ 6 desteklemiyor diye. En sonunda kendim buldum da baktım Stok TT Router'ı WİFİ 5 destekli. Bilerek demediler zaten onu biliyorum. Teknik ekipler geldi,inceledi boş yapıp gittiler.Tam 1000'e ulaşmaması normal. Kayıp payı ouyor. Upload 100'e göre düşük kalmış.
Paketini bilemeden bir şey diyemeyiz dostum. Paket detayların mevcut değil mi? Bende Superonline da 1000/50 alıyorum (bu aralar kampanya var diye geçici olarak 100 yaptılar orası ayrı). Altyapıma verdikleri hizmet bu şekilde. Kayıp olması da normal gayet iyi hızların. Switch + 10mt CAT6 ile hızım bu şekilde.
Eki Görüntüle 2314634
Upload hızlarını genelde maliyetten kısmak için çok vermezler. Kendi belirledikleri bir standart var.Hocam peki ne yapabilirim? Ben bu müşteri hizmetlerinden medet ummuyorum artık. Kablosuzda hız değeri 300 Mbps'yi geçmiyordu hiçbir zaman, bir Allahın kulu da demedi ki Router WİFİ 6 desteklemiyor diye. En sonunda kendim buldum da baktım Stok TT Router'ı WİFİ 5 destekli. Bilerek demediler zaten onu biliyorum. Teknik ekipler geldi,inceledi boş yapıp gittiler.
Eki Görüntüle 2314639
Eki Görüntüle 2314640
Paket bu hocam. Bende de sadece CAT-6 var 10mt.
Türk Telekom maksimum 50 Mbps upload veriyor.Eki Görüntüle 2314624
Upload 100 Mbps olmadı. Normalde 1000 Mbps download'a 100 Upload olmuyor muydu? Bir de kablolu bağlantı bu. Tam 1000'e de ulaşmıyor. Bana normal gibi gelmedi. Fiber altyapı mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.