Hocam ters köşe yapmışlarhayırlı olsun. Bu dolap ofsd dolabı. Büyük ihtimal direk fiber çekecekler. Optik fiber saha dolabı oluyor kendileri. Duruma göre bazen direk mazgallardan çekiyorlar, bazen de bu şekilde oluyor. Hatta havadan aynı bakır kablolar yani ADSL kablolar gibi fiber kablo çekebilirler. Sorun değil havadan yerden. Yeter ki fiber olsun. Siz fiber olarak sayın bunu.
Anladım hocam çok sağ olun bugün baktım mahalleye girmişler bugün biri elinde mahallenin çıktısını almış unuttum adını görseli yani hatlar borular vs gözüküyordu etrafı dolaşıyordu 2 kişide küçük bir kazı yaptı delik açtı desek daha doğru olur sordumda tüm mahalleye gelecek dedi bir sorun çıkmaz dedi umarım öyle olur ama dediniz gibi 2 3 ay sürecek gibi bu üzücü biraz :/
Hocam ters köşe yapmışlarhayırlı olsun. Bu dolap ofsd dolabı. Büyük ihtimal direk fiber çekecekler. Optik fiber saha dolabı oluyor kendileri. Duruma göre bazen direk mazgallardan çekiyorlar, bazen de bu şekilde oluyor. Hatta havadan aynı bakır kablolar yani ADSL kablolar gibi fiber kablo çekebilirler. Sorun değil havadan yerden. Yeter ki fiber olsun. Siz fiber olarak sayın bunu.
Hocam konuyu tekrar açıp uzatmak istemem ama ufak bir sorum olacak tabii sizinde bilmeme ihtimaliniz var ama bu TT 1 hafta çalıştı en son direk dikildi mahalle belli bir kısmına atıyorum başı ve sonunda yok ortasında da 3 direk dikildi gibi şimdi 1 haftadır çalışmıyorlar bu normal mi tabii olumsuz hava şartları da var ama engel olacağını düşünmüyorum güneşli günler de de gelmiyorlar çünkü.
Son düzenleme: