TT altyapı değişikliği

Anladım hocam çok sağ olun bugün baktım mahalleye girmişler bugün biri elinde mahallenin çıktısını almış unuttum adını görseli yani hatlar borular vs gözüküyordu etrafı dolaşıyordu 2 kişide küçük bir kazı yaptı delik açtı desek daha doğru olur sordumda tüm mahalleye gelecek dedi bir sorun çıkmaz dedi umarım öyle olur ama dediniz gibi 2 3 ay sürecek gibi bu üzücü biraz :/

Hocam konuyu tekrar açıp uzatmak istemem ama ufak bir sorum olacak tabii sizinde bilmeme ihtimaliniz var ama bu TT 1 hafta çalıştı en son direk dikildi mahalle belli bir kısmına atıyorum başı ve sonunda yok ortasında da 3 direk dikildi gibi şimdi 1 haftadır çalışmıyorlar bu normal mi tabii olumsuz hava şartları da var ama engel olacağını düşünmüyorum güneşli günler de de gelmiyorlar çünkü.

Son düzenleme:

Merhaba. Tabii ki normal. Bu işler sıra sıra gidiyor. Her işi her kişi yapmıyor. Atıyorum kazı yapan ayrı taşeron, direği diken ayrı, kabloyu çeken ayrı, beton atan asfalt atan ayrı. Direği dikerler, kabloyu çekecek grup iş emrine göre sırayla gider. Merak etmeyin biraz sabredin.

Anladım sağ olun.

Merhaba hocam sizi de böyle sürekli rahatsız eder oldum ama son olacak zaten galiba şimdi bu TT ekibi geldi yeni diktikleri direklere eski direklere vs dolaptan gelen kabloları kutu takıp port kutusu galiba görsel de koyarım direklere kutu astı şimdi her şey halledildi dersek üstten geldiği için fiber yani direkler ve kablo vasıtası ile yer altı olmadığı için eve direk fiberi alır miyim yoksa evde kazı vs yapılacak mı evde işlem olacak midir not görseldeki o kututunun üstündeki kablo kutuya bağlandı galiba.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231223-183519.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…