Yok hayır yanlış anladınız, şu an Millenicom superonline kullanıyorum ve söz verilen hızdan her zaman fazlasını aldım. Ancak TT altyapısı eskisi gibi olsaydı taahhüt olmayacağı için Millenicom TT şeklinde alırdım. Bunu sormamın nedeni bu. Ayrıca en yoğun kullanım sırasında hızları yükselttiler yani onu bahane olarak gösteremezler bana kalırsa.Bahaneleri herkes evden çalışıyor, evden online derslere katılıyor bu yüzden hız düşüşleri yaşanıyor. Bu doğru olsa sadece belirli saatlerde hız düşüşü yaşanır sürekli olmaz.
Bende 1 kere düştü, daha da düşmedi teorik hız ki TT altyapısı kullansam gerçekte ne hız alırım fikrim yokBende 2 yıl evvel 91Mbps olan internet hızım her geçen gün azalıyor resmen. 53Mbps kadar düştü ve düşmeye devam ediyor. Bölgemde sürekli fiber çalışması var ve insanlar fiber internete yönelmesine rağmen düşüyor sürekli. Geçen hafta benim dairemede fiber altyapı çekildi kablo çekilmesini bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.