TT altyapı hız düşüşü

Chifu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Geçen yıl altyapı kontrolü yaptığımda 100Mbps alabiliyordum, fakat daha sonra kontrol yaptığımda 71Mbps'ye düştü. Bu neden olur bir fikriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 2 yıl evvel 91Mbps olan internet hızım her geçen gün azalıyor resmen. 53Mbps kadar düştü ve düşmeye devam ediyor. Bölgemde sürekli fiber çalışması var ve insanlar fiber internete yönelmesine rağmen düşüyor sürekli. Geçen hafta benim dairemede fiber altyapı çekildi kablo çekilmesini bekliyorum.

Bahaneleri herkes evden çalışıyor, evden online derslere katılıyor bu yüzden hız düşüşleri yaşanıyor. Bu doğru olsa sadece belirli saatlerde hız düşüşü yaşanır sürekli olmaz.
Yok hayır yanlış anladınız, şu an Millenicom superonline kullanıyorum ve söz verilen hızdan her zaman fazlasını aldım. Ancak TT altyapısı eskisi gibi olsaydı taahhüt olmayacağı için Millenicom TT şeklinde alırdım. Bunu sormamın nedeni bu. Ayrıca en yoğun kullanım sırasında hızları yükselttiler yani onu bahane olarak gösteremezler bana kalırsa.
Bende 2 yıl evvel 91Mbps olan internet hızım her geçen gün azalıyor resmen. 53Mbps kadar düştü ve düşmeye devam ediyor. Bölgemde sürekli fiber çalışması var ve insanlar fiber internete yönelmesine rağmen düşüyor sürekli. Geçen hafta benim dairemede fiber altyapı çekildi kablo çekilmesini bekliyorum.
Bende 1 kere düştü, daha da düşmedi teorik hız ki TT altyapısı kullansam gerçekte ne hız alırım fikrim yok

Bu konuda @Hiken'in yorumuyla cevabımı aldım, teşekkür ederim😊

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı