TT altyapısında şirket kurmak için neler gerekli?

Lıterhf

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar Türk Telekom altyapısında şirket kurmak istiyorum 1milyon TL gibi bütçem olacaktır. Nerelere yatırım yapacağız neler yapacağız her şeyi açıklar mısınız? Bir de kendi altyapımı nasıl döşeyebilirim? Neler yapıp edeceğim, alacağım, ne kadar maliyeti var? İşte 2 sorumda bu kısaca.
1-Kendi altyapımdan 81 ile hizmet vermek fiber 1K download 1K upload.
2-Türk Telekom altyapısında 81 ile hizmet vermek ADSL VDSL fiber olarak.
Ana sorum?
1-Ne kadar maliyetli?
2-Neleri yapacağım?
3-Başlangıc nasıl olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
TT'den altyapı kiralıyorsunuz. Lakin bunlar öyle basit işler değil. Kendi omurga altyapınız olmadığı sürece sıkıntı. TT altyapısında daha dolaplarında kendi cihazlarınız olmadığı zaman TT'ye bağlısınız yani 1gbit up/down işi hikaye.

Bu denlı buyuk bır hızmet vermeyı dusunup boyle bır forumda yardım aramak tuhaf geldı açıkçası.

Bu platform bir limiti sınırı bulunmamaktadır bundan dolayı istediğim konuyu açmakta ozgurum sorumu cevaplayan insanda özgür olduğundan ortada bir sorun bulunmamaktadır bu işi yapan insanlara sordum belki burada eskiden calışmış olan bir insan gelip burada yardımcı olabilir.
Ücretini ödeyip danışmanlık hizmeti alın.

Teşekkürler arayıp bulacağım.
TT'den altyapı kiralıyorsunuz. Lakin bunlar öyle basit işler değil. Kendi omurga altyapınız olmadığı sürece sıkıntı. TT altyapısında daha dolaplarında kendi cihazlarınız olmadığı zaman TT'ye bağlısınız yani 1gbit up/down işi hikaye.

Teşekkürler.
Arkadaşlar uzman arkadaşla sordum bu iş daha pahalıya patlıyor ondan dolayı oyunculara özel e ticaret sitesi açmayı planlıyorum ondan bütcede fazlası ile yetiyor teşekkürler herkese.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı