TT altyapısında TurkNet GigaFiber kullanılır mı?

Omer_deniz

Picopat
Daha fazla  
Bulunduğum yere 1 ay önce, tüm mahalleye yer altından fiber kablolar çekildi ve ardından evlere yer üstünden tahta direkler ile fiber internet verildi. Evlerin hepsi müstakil. Yangın olduğundan burada direkt mahallede tüm altyapı değiştirmesini yaptılar.

Şu anda Türk Telekom'un 100 megabit interneti ile sözleşmemi başlattırdım ama altyapı çok yeni kurulduğundan eğer TurkNet'e geçmiş olsam 1000 megabit 99 lira olan paket var, bu paket direkt bana yansımış olur mu yoksa Türk Telekom altyapısı kullandığım için 100/8 paketini almaya devam mı ederim?

İfadeler: T21
Merhabalar, binanızda GigaFiber bulunuyorsa geçiş işlemlerinizi kolayca başlatabilirsiniz. Detaylar > Başka Operatörden Geçiş

Mevcut altyapı TürkNet'e ait olmadığı için yararlanma olanağınız maalesef yok. Ancak TürkNet'e ait fiber optik ağı olduğu sürece bu mümkündür. Bu arada; eğer TürkNet'e geçiş düşünür iseniz; "JVS47BI16GYF" referans kodu ile siz ve ben, bir ay ücretsiz hak kazanabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…