TurkNet GigaFiber vs TT fiber internet

VuurTexx

Centipat
Daha fazla  
Aktif olarak TurkNet VDSL internet kullanmaktayım. Keenetic Omni DSL KN-2011 kullanıyorum. Adresimde Türk Telekom'un 1000 Mbps'ye kadar desteklediği FTTH fiber altyapısı var. 1 hafta önce de TurkNet geldi ve 1000 Mbps'lik gigabit internet altyapısının kutusunu binaya kurdu henüz aktif değil. Şu an VDSL kullandığım için fibere geçmek istiyorum fakat şu an sadece 100 Mbps gösteriyor TurkNet. Sizce GigaFiber'i bekleyip öyle mi fibere geçeyim yoksa şu an fibere geçip sonradan GigaFiber geldiğinde ona mı yükseltmeliyim? Modemim fiber internet desteklemediği için fibere geçersem modem değiştirmem gerekecek. GigaFiber'e geçince TurkNet'in fiber için verdiği modem işe yarar mı yoksa her türlü kendim ekstra bir modem alınır mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_19.png
    Screenshot_19.png
    3,5 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20.png
    Screenshot_20.png
    63,4 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_21.png
    Screenshot_21.png
    13,6 KB · Görüntüleme: 49
Bekleme türk telekomun fiberine geç. Kim anlık fiber veriyorsa ona geç.
Türktelekoma geçmeyi düşünmüyorum fiyatları aşırı uçuk şuan türknet sadece 100 mbps fiber veriyor ona şimdi türknetin fiberine geçsem verecekleri modem gigafiber gelince tekrar değiştirmem gerekir mi direkt hız 1000 e mi çıkar ondan emin değilim sürekli uğraşmak da istemiyorum yok destek talebi aç yok bekle vesaire.

Aynı olayı yaklaşık 2-3hafta önce yaşadım. Binamıza giganet kutusu geldi. Vdsl kullanmaktaydım. Ona geçene kadar türknet TT'nin altyapısını kullanarak 100mb kullanayım dedim. Ekstra modeme ihtiyacın yok, ekipler gelip kurulumu yaparlarken modemi de veriyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı