TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

Yan giriş derken ne demek istediğinizi anlayamadım hocam. Binadakilerden imza toplayın. Sitede oturuyorsanız site sakinlerinden imza toplayın.
Sanırım ben size yanlış ifade ettim kusura bakmayın oturduğum sitede 5 tane blok var ozaman bütün site sakinlerinden imza toplayacağız.

Sanırım ben size yanlış ifade ettim kusura bakmayın oturduğum sitede 5 tane blok var ozaman bütün site sakinlerinden imza toplayacağız.
Estağfirullah hocam ne kusuru.
Bütün site sakinleriyle görüşün, herkesin imzası olmak zorunda değil. İmza vermek isteyenlerden alırsınız. Ne kadar çok imza alırsanız o kadar iyi olur. Site yönetimiyle de görüşün tabii. Hatta bu imza işini yönetim üstlenebilir zira yönetimden gelen isteği sakinler daha rahat kabul edecektir diye düşünüyorum.

Hocam merhabalar, muhattap kısmına tam olarak ne yazdınız acaba? Ben de aynı şekilde dilekçe yazmak istiyorum o yüzden soruyorum.

ben fiber için uğraşıyodum, olan internetim de yavaşladı. mahallede doğalgaz çalışması yapılıyodu. kablolara hasar vermişler. 5 gündür internetim yoktu. bi geldi ki 15 mbps olan internetim 10 mbps e düştü. 3 de 1 oranında hızım düştü. şaka gibi gerçekten

cevabınız için çok teşekkür ederim babam bir dönem site yönetiminin denetim bölümünde idi o yüzden üç yöneticinin ikisi ile gayet samimiler konuşabilir isem bugün konuşayım hazır yakın mahallelerde çalışma varken bu işi biraz hızlandırmış oluruz.

Hocam merhaba, örnek bir dilekçe kağıdı atabilir misiniz? Siyahla çizilen yerleri açıkladığınız halde bazı yerleri anlamadımda. Bir de TurkNet GigaFiber'e başvurursam VDSL'den direkt GigaFiber'e geçemem diye düşünüyorum, ikisi de farklı kablo sonuçda, siz ne düşünüyorsunuz?

Merhaba hocam,
Dilekçe örneği ekte. GigaFiber, Turknet'in kendisine ait olan bağımsız bir altyapı. Eğer başvurunuz sonucunda adresinize GigaFiber gelirse ve kullandığınız sağlayıcı da Turknet ise dediğiniz gibi altyapılar farklı olduğu için doğrudan geçiş yapamazsınız muhtemelen. Mevcut aboneliğinizi sonlandırıp sıfırdan bir abonelik almanız gerekebilir. Ama zaten Turknet taahhütsüz olduğu için aboneliği sonlandırıp yeni bir abonelik almak çok zor olmasa gerek.

Dosya Ekleri

• dileçke.pdf
    81,3 KB · Görüntüleme: 192
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…