TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

Ya sormayın konu önüme cıktı yeni açılmış gibi fark etmedim
Rica ederim. Ucuza kullanıyorsunuz o zaman. Bende Fixnet'e geçem 200Mbps fiber tarifeye.
Olur hocam öyle şeyler sorun değil.

Aynen akıllı davranıp taahhüt verdim ki ekonominin hali ortada. 7 ay sonra taahhüt bitecek ben de illa ki güncel fiyatları göreceğim ama en azından 2 yıl boyunca sabit fiyat ödemiş oldum. Her zaman söylerim şu ekonomik ortamda taahhüt can kurtarır.
Ben prensiplerim gereği x firması veya y firması diye bir tavsiyede bulunmam ama verebileceğim tek tavsiye taahhüt taahhüt taahhüt.

Tahhüüt artık geçilmez. Türk Telekom kaldı sozleşmeli ve cok pahalı. Pingide yüksek.

Açık kapıda hangi birime gönderdiniz dilekçeyi.

Açık kapıda hangi birime gönderdiniz dilekçeyi.
"HİZMET BAŞLIĞI" kısmından "DİĞER" seçeneğini seçtim.
"HİZMET ALT BAŞLIĞI" kısmından da "Telefon internet servis sağlayıcılara ilişkin başvurular" seçeneğini seçerek gönderdim.

Hocam 568 Metre mesafemde VDSL Tip-7 saha dolabı var. Uzaklıktan dolayı bir türlü internetten verim alamıyorum. Yani yoğun olmadığı için yine kabul edilebilir hızlar alıyorum ancak her türlü uzağımda kalıyor. Yakınıma Tip-23 minik bir dolap koyulması için Açık Kapı üzerinden başvuruda bulunsam sonuç alır mıyım?

Yine iyiymiş hocam bendeki 850 metre ortalama çıkıyor (göknetten bakamıyorum altyapı yok gözüküyor DSL sinyali ne göre hesaplıyorum)

Yine iyiymiş hocam bendeki 850 metre ortalama çıkıyor (göknetten bakamıyorum altyapı yok gözüküyor DSL sinyali ne göre hesaplıyorum)

Eki Görüntüle 1775241

Bu şekilde. Kablo'nun kilometre başına kayıbı bu şekilde. Tam mesafeye göre hesapladım.

Ve ilginç olan gerçekten aşağı yukarı bu şekilde değerler alıyorum.

Bende aynı şekilde gönderdim başvuru konusu açık kapı şube müdürlüğünün faaliyet alanında değildir deyip BTK'ya yönlendirdi saha dolabıyla bina arasındaki mesafe 95 metre gözüküyor ama müstakil diye çekmiyorlar fo kablo bile var elimde. Şimdi CİMER'e de baktım oda BTK'ya yönlendirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…