Türk Telekom'u şikayet etmek istiyorum. BTK'ya girdim dilekçe nasıl yazılacak yardımcı olacak var mı?
Bu kabin, OFSD (optik fiber saha dolabı) olarak geçer hocam. İçerisinde elektrikle çalışan herhangi bir aksam yoktur. Fiber ek kasetleri ve patch paneller yer alır. Fiber kabloların dağıtım merkezlerinden biridir yani.Bizim mahallenin sırasına bundan konmuş ama ne zaman yapıldı bilmiyorum. Kazı yapıldıktan hemen sonra mı yeni mi bilmiyorum ama yeni fark ettim, üstünde bişey de yazmıyor ama internetle alakalı belli. @Dejuf hocam ne diye geçiyor bu kutu?
Bu kabin, ofsd (optik fiber saha dolabı) olarak geçer hocam. İçerisinde elektrikle çalışan herhangi bir aksam yoktur. Fiber ek kasetleri ve patch paneller yer alır. Fiber kabloların dağıtım merkezlerinden biridir yani.
Aşağıdaki linklerde bu kabinin içini görebilirsiniz:
![]()
#türktelekom | Sami AÄır
Tuzla Åifa Mahallesi Gpon DönüÅüm İlk Ofsdâ #türktelekomtr.linkedin.com
www.facebook.com
Çok teşekkürler hocam. Bizim mahallede gelişme var şaşırtıyorlar beni.Bu kabin, OFSD (optik fiber saha dolabı) olarak geçer hocam. İçerisinde elektrikle çalışan herhangi bir aksam yoktur. Fiber ek kasetleri ve patch paneller yer alır. Fiber kabloların dağıtım merkezlerinden biridir yani.
Aşağıdaki linklerde bu kabinin içini görebilirsiniz:
![]()
#türktelekom | Sami AÄır
Tuzla Åifa Mahallesi Gpon DönüÅüm İlk Ofsdâ #türktelekomtr.linkedin.com
www.facebook.com
Yazım tarzınızdan ironi mi yaptığınız yoksa gerçekten soru mu sorduğunuz tam çıkarılamıyor ama ben yine de cevaplayayım:Bu kutuyu koymaları yeterli kardeşim? Kabloları nereye bağlıyor peki o kutuda elektrik olmayacaksa?
Bu sorunuza ayrı bir cevap yazayım:Kabloları nereye bağlıyor peki o kutuda elektrik olmayacaksa?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.