TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

Evet hocam bu da fiber dağıtım kutusu.
Dairenize kablo çektirme işi aslında biraz da şansa bağlı. Bazı ekipler çekiyor bazıları çekmiyor. Hangi firmaya abone olursanız olun altyapı sahibi TT olduğu için kuruluma yine TT ekibi gelecek. Gelen ekip çekerse ne güzel. Çekmezse kendilerinden OBK talep edin. Ücretsiz verirler. Sonra da bir elektrikçi ile anlaşıp ücreti karşılığında çektirebilirsiniz. Zaten kabloyu ücretsiz temin edeceğiniz için elektrikçiye sadece işçilik parasını vermiş olacaksınız.

Hocam merhabalar, her hangi bir ücret ödediniz mi? Ona göre başvurtacağım.

Hocam benim 0 binada simdi her evin icine giren sari kablolardan var evin asagi kattinda ise sari kablo var toplu bir halde simdi ben bunu Türk Telekom dilekce verdikten sonra sadece ana hat kablosu ile fiber kutusunumu takmalari gerekiyor fiberin gelmesi icin?

Evet hocam dediğiniz gibi olacak. İç tesisat zaten hazırmış sizde.

Hocam aynı sitede 50-70 metre ötemizdeki binada SuperOnline fiber mevcut. binalar aşağıdaki otopark ile yeraltından birbirine bağlı, SuperOnline ile görüşüp fiber hattı o binadan kendi binama çektirebilir miyim?

Superonline'ın işleyişini bilmiyorum hocam. O yüzden yanlış yönlendirmek istemem. Bir görüşmenizde fayda var elbette.

Hocam benimde bugün aradılar ve keşif ekibinin geleceğini duruma göre projeye başlanacağını vs söylediler pek umudum yok ama hayırlısı bu süreçte yapabileceğiz ek ne var

Hocam benimde bugün aradılar ve keşif ekibinin geleceğini duruma göre projeye başlanacağını vs söylediler pek umudum yok ama hayırlısı bu süreçte yapabileceğiz ek ne var
Pek bir şey yok hocam açıkçası. Umarım fazla uzamadan proje çizilir ve çalışmalara başlanır. Bir problem olursa talebinizi yinelersiniz.

Pek bir şey yok hocam açıkçası. Umarım fazla uzamadan proje çizilir ve çalışmalara başlanır. Bir problem olursa talebinizi yinelersiniz.

Açık kapı ve CİMER'e başvurdum. gelişme yok henüz. Oturduğum site 3 blok 24'er daireden 72 daireden oluşuyor ve müşteri potansiyeli yüksek ayrıca sokağımda fiber evimin önünde T7 kabin var şu şartları düşününce fiber gelmemesi için bir sebep yok ama Telekom işte. Belli olmaz. Ofdk kutusu koysalar daireye kabloyu bende çekerim. Hayırlısı bakalım gelişme olursa yazarım buradan.

Hocam bir de sizin fiber süreci nasıl oldu? İmza toplayıp dilekçe vs göndermenin bir faydası olacaksa yani en az 15-20 imza toplarım (abonelik şartı gerekmiyorsa tabii)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…