- Katılım
- 17 Mayıs 2015
- Mesajlar
- 8.852
- Çözümler
- 62
@Toprakkkk23 ben kullanıyorum. Prime müşteriyim. Prime müşteri hizmetleri daha kolay çözüm sağlıyor ve yardımcı oluyor.
Anladım hocam fiber altyapı gelsin tahattüt bitsin türk telekomda 1 dk bile durmam 100 mbps internete 700 TL veriyorum biraz yüksek fiyat geç cevap verdim kusura bakmayınKendi müşterilerine özel fiber altyapı gelişmeleri hakkında bilgi verme amaçlı bir ekran olabilir veya ileride sadece talep edene çekelim maksadıyla bir form gelecek olabilir. Bakır hat işletmesi adamlara ait ve sadece benim müşterimsen ben altyapına bakarım diyorlar. Bu Cibuti'de bile böyle değildir.
Hocam alakasız bir şey soracağım kusura bakmayın da bu Türk Telekom internet paketi seçerken Prime üyelerine özel müşteri hizmetleri falan var diyor siz hiç kullandınız mı 444 1 444 yerine o numarayı gerçekten daha bilgili kişiler mi bakıyor yoksa boş reklam mı?
Anladım hocam fiber altyapı gelsin tahattüt bitsin Türk Telekom'da 1 dk bile durmam 100 Mbps internete 700 TL veriyorum biraz yüksek fiyat geç cevap verdim kusura bakmayın
Hocam altyapı modem internet vs sorun yaşamadım için bugüne kadar sesli olarak hiç görüşmedim
Hocam sizle daha önce konuşmuştuk belediyeyle görüştünüz mü hiç gelişme olmadı mıNetspeed'de 100 Mbps 250 veriyorum. İlk üç ay kampanyası, davet kodu vs vs. Zam gelir gelmez en ucuz ISS araştırmaya devam edeceğim. Bakır altyapıda en ucuz ISS'te takılmak lazım. Gerisi israf. Üç yıldır böyle takılıyorum.comnet harici sorun olmadı. Büyük heyecanla GigaFiber bekliyorum.
Hocam sizle daha önce konuşmuştuk belediyeyle görüştünüz mü hiç gelişme olmadı mı?
Çok iyi o zaman hocam TurkNet hem daha iyi altyapıya sahip hem daha ucuz sizin için daha hayırlı olur. İnşallah bir an önce yapılır çalışmalarBir ay önce civarı GigaFiber için yazdım altyapıya şu anlık herhangi bir proje - çalışma olmadığı konusunda geri dönüş aldım. Daha sonra TurkNet yetkilileriyle iletişim kurup mahallemizin bu yıl için planlamaya alındığını öğrendim çok heyecanlandık. Plan süresi yıllar almıyordur inşallah. Bekliyoruz.
Bilgisi olan var mı? Bu Türk Telekom'un sitesinde 1000MBPS internet paketleri mevcut. Benim altyapım nereden bakarsam bakayım VDSL ve 50Mbps destekliyor görünüyor, sadece Türk Telekom altyapısından baktığımda HiperNet destekliyor görünüyor. 1000MBPS alma şansım var mıdır, yoksa bunun için binaya fiber çekilmesi mi gerekiyor? Eğer öyle ise Allah kurtarsın...
100 Mbps internete 700 TL veriyorum biraz yüksek fiyat geç cevap verdim kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.