İlk mesajdaki örneği kullanabilirsiniz hocam.Hocam dilekçe yazacağım ben de ne yazmam gerekli?
Yani aslında olası veya değil diyemem çünkü bunu bilemem ama 5 evin hepsinden imza almanız iyi olmuş. O bölgeden toplu talep geldiğini kayıt altına alınmış olur ve şimdi olmazsa bile ileriki süreçlerde değerlendirilirken işe yarar bu detay.Merhaba, müstakil evlerin çoğunluklu olduğu merkez ilçeye bağlı bir mahallede oturuyorum. Sokağımda üçü ADSL müşterisi (biri benim) olan 5 tane müstakil ev var. Sokakta 3 tane direk var ve internet hizmeti bu direklerden sağlanıyor. Evime 300 metre mesafede olan apartmanlara FTTH hizmeti veriliyor ve sokağın bağlı olduğu ana caddeden fiber altyapı geçiyor.(ana caddeye sadece 50 metre uzağım). 5 kişinin imzasını alarak bir dilekçe hazırladım ve dilekçeyi il müdürlüğüne teslim ettim. Dilekçenin reddedilmemesi için halihazırda var olan direkler aracılığıyla havai fiber hizmeti almak istediğimi belirttim. Sizce dilekçemin onaylanması olası mı?
Ayrıca benim sokağımla aynı caddeye bağlı olan başka bir sokakta şöyle bir cihaz buldum.Eki Görüntüle 2521245
Yani aslında olası veya değil diyemem çünkü bunu bilemem ama 5 evin hepsinden imza almanız iyi olmuş. O bölgeden toplu talep geldiğini kayıt altına alınmış olur ve şimdi olmazsa bile ileriki süreçlerde değerlendirilirken işe yarar bu detay.
O cihaz diye bahsettiğiniz şey aslında bir cihaz değil diyebilirim. Mufa olarak geçer. Fiber kabloya ek yapıldığında ek yerlerinin korunması için kullanılır. İçinde kasetler vardır. Ek yerleri bu kasetlere yerleştirilip koruma altına alınır. Bazen menhollerde (yani yerin altında) bazen de direklerde vs. bulunabilir.
Şu videolarda daha detaylı izleyebilirsiniz:
İşlenmediğini sanmıyorum, bana da SMS gelmemişti. Bir kod yazılmış neticede. Planlama birimine o kodu vererek dilekçenizin akıbetini sorarsanız göreceklerdir muhtemelen.Size bir sorum daha olacak. Ben dilekçeyi verdikten sonra dilekçenin altına o günün tarihini ve 6 haneli bir kod yazdılar. Takip kodunuz bu 6 haneli kod dediler ama telefonuma hiçbir SMS gelmedi. Bu dilekçemin resmi olarak işlenmediğini mi gösterir?
Ben önce dilekçemi verdim. Dilekçeyi verirken hanımefendi bana direkt bölge altyapı santrali ile görüşürsem ne kadar süreceğini öğrenebileceğimi söylemişti. 2 gün sonra santrale gittiğimde bir beyefendi bana çok fazla dilekçe geldiğini ve işin aslı çok fazla dikkat etmediklerini söyledi. Direkt kendileri ile görüştüğümde de bana mahallemde zaten fiber olduğunu ve binamıza da proje çizimlerinin yapıldığını söyledi. Aradan 1 ay geçtikten sonra da ekipler gelip kabloyu çekti.Hocam dilekçe yazacağım ben de ne yazmam gerekli?
Yani anlayacağınız verdiğim dilekçe hiçbir işe yaramamış. Benim tavsiyem bölgenizdeki santrali bulup yetkili birisi ile görüşün.Ben önce dilekçemi verdim. Dilekçeyi verirken hanımefendi bana direkt bölge altyapı santrali ile görüşürsem ne kadar süreceğini öğrenebileceğimi söylemişti. 2 gün sonra santrale gittiğimde bir beyefendi bana çok fazla dilekçe geldiğini ve işin aslı çok fazla dikkat etmediklerini söyledi. Direkt kendileri ile görüştüğümde de bana mahallemde zaten fiber olduğunu ve binamıza da proje çizimlerinin yapıldığını söyledi. Aradan 1 ay geçtikten sonra da ekipler gelip kabloyu çekti.
İşlenmediğini sanmıyorum, bana da SMS gelmemişti. Bir kod yazılmış neticede. Planlama birimine o kodu vererek dilekçenizin akıbetini sorarsanız göreceklerdir muhtemelen.
Ben önce dilekçemi verdim. Dilekçeyi verirken hanımefendi bana direkt bölge altyapı santrali ile görüşürsem ne kadar süreceğini öğrenebileceğimi söylemişti. 2 gün sonra santrale gittiğimde bir beyefendi bana çok fazla dilekçe geldiğini ve işin aslı çok fazla dikkat etmediklerini söyledi. Direkt kendileri ile görüştüğümde de bana mahallemde zaten fiber olduğunu ve binamıza da proje çizimlerinin yapıldığını söyledi. Aradan 1 ay geçtikten sonra da ekipler gelip kabloyu çekti.
Yani anlayacağınız verdiğim dilekçe hiçbir işe yaramamış. Benim tavsiyem bölgenizdeki santrali bulup yetkili birisi ile görüşün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.