TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

Hocam şimdi bizim eve 1 katı koyulması lazımdı obk kabloları normalde bizim 2 kata koymuşlar asmışlar kabloyu şimdi bize aynı şekilde böyle kablo koyup bantlarlar mı veya altyapı aktif olduktan sonra eve internet başvurusu yapınca çekerler mı kabloyu aynı şekilde yaparlar mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20250928_105711.jpg
    147,3 KB · Görüntüleme: 21
Yaparlar sorun olmaz.

Hocam kazı olduktan ne kadar sonra kablo döşediler?

Az önce açıkkapıdan cevap geldi. Bizim mahalle için "2026 yatırım programına alınmıştır" yazıyor, dün de başka mahallede çalışan TT ekibini gördüm ve durumu anlattım 6 ay civarında gelebilir tam tarih veremem dedi.

30 Temmuz'daydı hocam.
Hocam siz böyle diyince ufaktan beni korkuttu bu durum yaklaşık 1 hafta önce de benim sokağımda da kazı yaptılar ondan sonra bir işlem olmadı. Fakat baya geniş kapsamlı çalışıyorlar, benim bölgemde olan çoğu yere hala kazı yapıp boru döşüyorlar. Umarım ikimizde en yakın zamanda fibere kavuşuruz.

Arkadaşlar merhaba.

"Xxxx numaralı çağrı kaydınıza istinaden yapılan inceleme neticesinde; binaya girişler için gerekli projelendirme çalışmaları tamamlanmış olup, bina fiziki dönüşüm bina dağıtım kutusu takılma işlemleri beklenmektedir. Türksat'a. Ş. Olarak bilgilerinize rica ederiz."

Bu cevap ne demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…