TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

@Dejuf Hocam size zahmet, sansürlü kısımlarda ne yazdığını örnek vererek açıklayabilirmisiniz? mesela muhattap kısmına ne yazmalıyım?
Başlıktaki sansürlü kısım şehrin ismi.
Bir altındaki açık adres.
...yı vekil tayin ederiz kısmında benim adım soyadım var. Yani vekil tayin edilen kişinin adı soyadı.
Alt taraftaki büyük sansürlü kısım komşuların isim, soyisim ve imzaları.
Muhattap kısmında yine vekil tayin edilen benim ismim, soyismim, imzam ve telefon numaram.
Açık Adres yazan yerde de yine açık adres yazıyor.

Başlıktaki sansürlü kısım şehrin ismi.
Bir altındaki açık adres.
...yı vekil tayin ederiz kısmında benim adım soyadım var. Yani vekil tayin edilen kişinin adı soyadı.
Alt taraftaki büyük sansürlü kısım komşuların isim, soyisim ve imzaları.
Muhattap kısmında yine vekil tayin edilen benim ismim, soyismim, imzam ve telefon numaram.
Açık Adres yazan yerde de yine açık adres yazıyor.
Çok teşekkürler :)

@Dejuf hocam site için başvuru yapacağız farklı bir adım yapmamız gerekiyor mu ve belgelerin örneklerini atar mısınız? Konu çok uzamış hepsini okumam mümkün değil. En az 80 tane imza toplarız gibi. Aynı cadde üzerindeki sitelerde de fiber var ayrıca şansımız yüksek gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?

@Dejuf hocam site için başvuru yapacağız farklı bir adım yapmamız gerekiyor mu ve belgelerin örneklerini atar mısınız? Konu çok uzamış hepsini okumam mümkün değil.
Farklı bir şeye gerek yok bence hocam. Dilekçenin örneği ilk mesajda mevcut. O fotoğrafta yazanları kendi adresinizle, isim-soyisimlerle kullanabilirsiniz.

Açıkkapı'ya başvuruyoruz değil mi? Bir de fazladan imza işe yarar mı?
Açık Kapı üzerinden de gönderebilirsiniz ama direkt elden vermek daha mantıklı bence. Açık Kapı bazen uğraştırabiliyor. O yüzden doğrudan müdürlüğe gidip yüz yüze görüşerek dilekçeyi bırakmak daha iyi olur.
Fazladan imza işe yarayabilir. Ne kadar çok talep olursa şansınız da o oranda artar genelde.

Hocam geçen türk telekomla konuştuk zaten sokakta fiber varmış sanırım binalara kutu koyulmaya başlanacakmış ağustosta, sene sonuna kadar sizin binaya da gelir dediler sizce tekrar soralım mı süreç hızlanır mı sizce

Hocam geçen türk telekomla konuştuk zaten sokakta fiber varmış sanırım binalara kutu koyulmaya başlanacakmış ağustosta, sene sonuna kadar sizin binaya da gelir dediler sizce tekrar soralım mı süreç hızlanır mı sizce
Bence tekrar sormanıza gerek yok hocam. Bir süre bekleyip gelişmeleri takip etmek daha mantıklı.

6 ay once basvuru yaptim ve hala bir calisma olmadi TT calisanlari fiber altyapi calismlari yakinda başlayacak dedi ama ne zaman baslar soylemedi ve hala bir şey yok :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı