TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

Bulunduğum ilçede 2 ay önce internet üzerinden baktığımda boş port gözüküyordu(127metre uzaklık). Şu an gözükmüyor, yan binada ana TT var hatta üzerinde baz istasyonu bile var. Hafta başında görüşmüştüm temsilcide ilgilendi bayağı ardından Cuma günü bir daha uğrayın dediler. Bugün gittim boş port olmadığını yatırım yapılmadığı söyledi. Magnet önerdi ne zaman port boşluğu olacağının belli olmadığını belirtti. Şu an Vodafone 12Mbps internet kullanıyordum ki 1.5 aydır o internette yok. Pazartesi günü teknik ekip gelip baktı 1 gün çalıştı internet ardında gitti anında fatura parası da çekilmiş. 2007 yılından beri internete erişen biri olarak şunu anladım sene 2024 galiba...

Aralık ayında apartmanın internet altyapısını yenilemek istiyoruz ne yapabiliriz? 😌
Genelde kuru kuruya görüşmekle olmuyor hocam. Yazılı girişimde bulunmak en mantıklısı. Benim yaptığım gibi dilekçe verebilirsiniz bina sakinlerinin de imzasını toplayarak.

Bulunduğum ilçede 2 ay önce internet üzerinden baktığımda boş port gözüküyordu(127metre uzaklık). Şu an gözükmüyor, yan binada ana TT var hatta üzerinde baz istasyonu bile var. Hafta başında görüşmüştüm temsilcide ilgilendi bayağı ardından cuma günü bir daha uğrayın dediler. Bugün gittim boş port olmadığını yatırım yapılmadığı söyledi. Magnet önerdi ne zaman port boşluğu olacağının belli olmadığını belirtti. Şu an Vodafone 12Mbps internet kullanıyordum ki 1.5 aydır o internette yok. Pazartesi günü teknik ekip gelip baktı 1 gün çalıştı internet ardında gitti anında fatura parası da çekilmiş. 2007 yılından beri internete erişen biri olarak şunu anladım sene 2024 galiba...

Aralık ayında apartmanın internet altyapısını yenilemek istiyoruz ne yapabiliriz? 😌

Siz kendiniz yenileyemezsiniz.

Başka kuruma havale edildi derken belki de TT'ye havale etmekten bahsediyorlardır hocam tam anlayamadım orayı ama.
Arkadaşlarınızla gidebilirsiniz tabii. Ama form doldurmaktan ziyade imzalı dilekçe vermeniz daha etkili olur diye düşünüyorum.

Hocam tekrardan uzun bir aradan sonra selamlar. 🤗

Geçen postlarda Sakarya için internet bağlantımı sağlayamadım. Bu durumdan çok fazla sıkıldım ve internet bağlantısı gelmediği için taşınma kararı aldım. Şu an İstanbul'dayım ve TurkNet ile anlaşma sağladım. Şansıma oturduğum bölge GigaFiber kapsamında olduğundan 1000 Mbps alabiliyorum. Yarın sabah saha ekibi kuruluma gelecek ve hızlı internete ulaşabileceğim. Artık internet konusunda muzdarip olmayacağımı umarak size tüm bilgi aktarımınız için teşekkür ederim.

İyi sosyaller.

Hocam tekrardan uzun bir aradan sonra selamlar. 🤗

Geçen postlarda Sakarya için internet bağlantımı sağlayamadım. Bu durumdan çok fazla sıkıldım ve internet bağlantısı gelmediği için taşınma kararı aldım. Şu an İstanbul'dayım ve TurkNet ile anlaşma sağladım. Şansıma oturduğum bölge GigaFiber kapsamında olduğundan 1000 Mbps alabiliyorum. Yarın sabah saha ekibi kuruluma gelecek ve hızlı internete ulaşabileceğim. Artık internet konusunda muzdarip olmayacağımı umarak size tüm bilgi aktarımınız için teşekkür ederim.

İyi sosyaller.
Selamlar hocam,

Sizin adınıza çok sevindim, keyifli kullanmalar dilerim.

Rica ederim hocam, bence forumların maksadı bu zaten. Bilgi ve fikir alışverişi yapmak için buralarda takılıyorum ben.

İyi sosyaller.

Hocamlar bende söyleyeyim o zaman bize başka kablo ya da eve kutu takmadılar direkt kurulumu yaptılar Türk Telekom ekipleri. Şu an bende 1000 Mbps alıyorum. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı