TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

Bu ana hat daha evlere gelmemişti bunu yaptıklarında bize bu direkten kablo geliyor bizim binaya takılan kutu bağlı bu direkteki hat asıl dün bütün binalara taktılar proje bitirdiler nihayet sonlandı şimdi fiber bekleyenler size de inşallah gelir @Dejuf hocam sizden daha çok şey öğrendim sizin de faydanız var bu konuda bayağı bilgi verdiniz çok teşekkür ederim iyi günler.
Rica ederim hocam hayırlı olsun. İyi forumlar dilerim.

Arkadaşlar, herkese merhaba. Kablonet kullanıcısıyım; adres değişikliği yapacağım. Müşteri hizmetlerinden altyapı sorgulamak için aradığımda bir bilgi edindim ve sevindim. Müşteri hizmetleri, adreste hızın arttırılmış olduğunu ve 200 Mbps olduğunu söyledi. Ben de neden diye sorunca, kapıya kadar fiber gelmiş, mahallede fiber var ama apartman içine fiber çekilmemiş. 100 Mbps kutusuna hız aşırtma yapılarak 200 Mbps’ye çıkartılmış. İl müdürlüğüne başvuru yapılıp 1,5 ila 2 ay içerisinde olumlu veya olumsuz geri dönüş alabilirsiniz dediler, ama detaylı bilgi vermediler.
Sormak istediğim, bu durumu yaşayanlar nasıl bir ilerleme kaydetti ve ne sonuç aldı? Apartman herhangi bir ücret ödüyor mu? Sonuçta komşularımı borçlandırmak istemem. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Umarım anlatabilmişimdir. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı