TT Core P3 Projesi - AORUS v2

Size bir tavsiye vermek isterim. Yani bu tamamen benim görüşüm. Kasanız on numara ona lafım yok zaten. Fakat bana göre böyle bir yakışıklı bir kasanın önüne daha ''ASALETLİ''bir figür olabilir. Yine de size kalmış. :)
Niye Red yeterince asaletli değil mi? :LOL:

1541101085950.png

@Asım Demir Elinize sağlık tek kelimeyle harika, hep Reddit'de görürdüm bunları Technopat'da da görmek çok güzel.

Güzel olmuş, hayırlı olsun. Yalnız böyle olunca parçalar çok fazla tozlanmıyor mu? Bir de 360mm soğutucu ertelenen 9900K için galiba :)

İşlemci soğutucu olarak neden NZXT X72 Kraken ya da Corsair H150i yerine bu modeli tercih ettiniz, radyatör üzerindeki fanların RGB olması zannedersem ?
Kasa ile uyumlu olması ve fanların tek bir kablo ile kendi kontrolcüsüne bağlanması en önemli faktördü. Tabi RGB olması da ekstra avantaj benim için.
Fakat bana göre böyle bir yakışıklı bir kasanın önüne daha ''ASALETLİ''bir figür olabilir. Yine de size kalmış. :)
Bakalım :)
Yalnız böyle olunca parçalar çok fazla tozlanmıyor mu?
Parçalar tabi daha hızlı tozlanacaktır fakat sorun yok, el kompresörü bu günler için var :)
Bir de 360mm soğutucu ertelenen 9900K için galiba :)
Sayılır :)

Bu uzay montajın kasa versiyonu gibi bir şey değil mi? Görünüş olarak gayet şık gözükse de birçok dezavantajı yok mu? Bileşenlerin toz, kir toplaması gibi..

Orada o HDD'yi gördüm yabancılık çektim bir an bu ne diye :D. Meğer biraz kirliymiş.
Şaka bir yana ben artık güncel sistemlerde HDD kullanılmaması taraftarıyım. HDD bulunduran tüm cihazlarıma SSD taktım. HDD'ler çekmecede duruyor :D.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı