TT Core v71 Kasaya Soğutma Mimarisi

Yiğido Sarı

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar TT Core v71 kasama soğutma mimarisi yapmak istiyorum.
Bu kasayı kullanan veya iyi tanıyan arkadaşlar, en iyi soğutmayı sağlamam için yardım edebilir mi?

Bir sorum daha olacak. Sıvı soğutma işlemcinin üstüne takılıyor diye biliyorum. Sıvı soğutma ile işlemcinin arasına işlemci soğutucu da takıyor muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Custom sıvı soğutmadan bahsediyorsunuz galiba en iyi soğutma derken tam olarak emin değilim.
Bir sorum daha olacak. Sıvı soğutma işlemcinin üstüne takılıyor diye biliyorum. Sıvı soğutma ile işlemcinin arasına işlemci soğutucu da takıyor muyuz?
Bu soruyu da anlamadım sıvı soğutma direk olarak CPU'ya takılıyor bloğu radyatör var bir de? Galiba biraz diksiyonun bozuk düzeltirsen daha iyi yardımcı olabiliriz:)

Anlaşılmayan birşey olduğunu zannetmiyorum. Köyde doğup büyüdüğüm için iyi konuşamıyor olabilirim. Alay eder gibi söylemene gerek yok.
Bazı kişiler sıvı soğutma dışında işlemci soğutucuda al diyor. Onları nereye takacağım.

Alay ettiğim falan yok dostum, sıvı soğutma da işlemciyi soğutuyor hava soğutma da yani birini taktıktan sonra 2. sini takıcak yer olmuyor çift Xeon almicaksan tabii. Kısaca Sıvı soğutmayı aldığın da hava soğutma almana gerek kalmıyor ya da hava soğutma alıcaksan sıvı soğutma almana gerek kalıyor.

Böyle söylemeniz yeterliydi teşekkür ederim. Başkaları bir tane işlemci soğutucu al diyorlardı. O yüzden sordum. Gelelim önemli soruya; En uygun mimariyi nasıl yapabilirim ?

TT Core v71 kasa
Asus 980ti DirectCU 3 6G OC 384 Bit,
İntel i7 6700k 4.0 ghz işlemci,
asus maximus VIII hero z170
Kingston HyperX 4x8 3000 mhz cl15 ram
Samsung 256gb 950pro m2 SSD
TT Water 3.0 ultimate (3x120mm) sıvı soğutma sistemi. ; Buna bir tanede güç kaynağı önerebilir misiniz. 750 watta çok düşük dediler.

750 Watt neden düşük olsun ki 80+ 650 Watt bile yeterli olacaktır çok düşük diyenler 2 tane 980 Ti mı anladı acaba :D

Teşekkür ederim hepinize. 1250w al garanti olsun diyenler bile var.

750w az kalır. OC yaptığında bilgisayarın patlar filan diyenler oldu

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı