TT DNS değiştirme yapılıyor mu?

Legendisback34

Yoctopat
Daha fazla  
TT taahhütlü internet kullanıyorum. DNS değiştirmek istiyorum fakat TT izin vermiyormuş. Değiştirmenin herhangi bir yolu var mı? Ya da değiştirsek cezası var mı? Değiştirebilenler yardımcı olabilir mi?

Şifrelenmemiş DNS bağlantılarını by-pass ettiklerini duymuştum. Bu yüzden ben her zaman şifrelenmiş öncelikli ama şifrelenmemiş izin verilen şeklinde yapıyorum Windows'tan ayarı. DNS sorgumda da kullandığım sunucu çıkıyor. Hoş ben TürkNetteyim fakat TT'de dişe yarayacaktır. Sonuçta şifreli bağlantıyı okuyamazlar. Deneyin zararlı çıkmazsınız.

Şifrelenmemiş DNS bağlantılarını by-Pass ettiklerini duymuştum. Bu yüzden ben her zaman şifrelenmiş öncelikli ama şifrelenmemiş izin verilen şeklinde yapıyorum Windows'tan ayarı. DNS sorgumda da kullandığım sunucu çıkıyor. Hoş ben TürkNetteyim fakat TT'de dişe yarayacaktır. Sonuçta şifreli bağlantıyı okuyamazlar. Deneyin zararlı çıkmazsınız.

Windows 10 kullanıyorum. Dediğiniz ayarı bulamadım.

Modem üzerinde WAN ayarı olur oraya bir bakın DNS değiştirmeye izin veriyorsa her cihaz için uğraşmanıza gerek kalmaz. Onun dışında karmaşık bir konu şifreli olmayan bağlantıları takip edebilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı