TT modeme router bağlanır mı?

Viper90

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba iyi Sosyaller herkese,

Arkadaşım ile aynı mahallede oturuyoruz binalarımız yan yana fakat arkadaşımda fiber internet desteği var fakat bizim binamızda yok. 1000 MB fiber bağlattık kendisine. Kabloyu da bizim binaya kadar çektik fakat takıldığımız nokta arkadaşıma verilen modeme router bağlayıp bizim binada kullanabilir miyiz? Yardımcı olacak olanlar şimdiden teşekkür ederim.

Eğer takabiliyorsak router için bütçe 3000TL'dir. Önerisi olan arkadaşlar link atarlarsa sevinirim.

Kablosuz-kablolu olarak dairenize router olarak kullanabilirsiniz. Tavsiyem Keenetic EXTRA DSL almanız olacaktır bende kendi odamda bu modemi router olarak kullanıyorum arayüzü olsun, müşteri temsilcileri gayet iyi firma.

Edit: İkinci el kovalarsanız 1800-2000 civarına da bulabilirsiniz.

Kablosuz-kablolu olarak dairenize router olarak kullanabilirsiniz. Tavsiyem Keenetic EXTRA DSL almanız olacaktır bende kendi odamda bu modemi router olarak kullanıyorum arayüzü olsun, müşteri temsilcileri gayet iyi firma.

Edit: İkinci el kovalarsanız 1800-2000 civarına da bulabilirsiniz.

Öncelikle teşekkür ederim, peki nasıl bağlayabilirim bridge mode vs bir şeyler yazıyor her yerde detaylı anlatımı bulabileceğim bir yer var mı? Bu routerı sipariş geçiyorum ekstra olarak bu Router'a TP-Link'in Deco'larını bağlayabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı