TT saçma altyapı sorgusu

ardltn

Hectopat
Daha fazla  
Ekte bulunan 5 SS'i açıklayabilecek var mı? Hepsi aynı adres, benim binam. Çevremdeki tüm evlere de baktığımda aynı şekilde port yok gözüküyor. Dün TT'den sorgulama yaptığımda HiperNet gözüküyordu. Saha dolabını yeni dün aktif ettiler. Acaba ondan dolayı mı böyle saçma sapan sonuçlar çıkıyor?

Dosya Ekleri

• IMG_20201114_192945.jpg
    IMG_20201114_192945.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_2020-11-14-19-28-11-471_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-11-14-19-28-11-471_com.android.chrome.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_2020-11-14-19-26-34-664_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-11-14-19-26-34-664_com.android.chrome.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2020-11-14-19-26-02-748_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-11-14-19-26-02-748_com.android.chrome.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20201114_161041.jpg
    IMG_20201114_161041.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 84
Olabilir port sorununu şöyle çözebilirsiniz TT'yi arayıp telefon bağlatmak istiyorum deyin size port yok demiyorlar bir şeykilde o telefonu bağlıyorlar ama internet bağlatmak istiyorum derseniz size boş port yok diyecekler önce telefon bağlatın telefon bağlattıktan sonra TT'yi arayıp ev telefonum var internet de bağlatmak istiyorum derseniz eve internet bağlatırsınız böylece boş port yok sorunu ortadan kalkar.

Olabilir port sorununu şöyle çözebilirsiniz TT'yi arayıp telefon bağlatmak istiyorum deyin size port yok demiyorlar bir şeykilde o telefonu bağlıyorlar ama internet bağlatmak istiyorum derseniz size boş port yok diyecekler önce telefon bağlatın telefon bağlattıktan sonra TT'yi arayıp ev telefonum var internet de bağlatmak istiyorum derseniz eve internet bağlatırsınız böylece boş port yok sorunu ortadan kalkar.
Evimde internet var zaten adsl kullanıyorum iss Vodafone. Vdsl e geçmek istiyorum ben
VDSL port olmadığı için göremiyor Türk Telekom, diğer siteler nasıl görüyor bilmiyorum. Bununla alakalı bir konum var aynısı benim de başıma geldi okumanızı tavsiye ederim.
(Öncelikle iss vodafone belirteyim). Hocam daha dün türk telekom sorgulamasında hipernet yazıyordu. Ne de olsa acelesi yok yarın paketimi yükseltirim dedim. Bugün sorgulattığımda şok oldum netspeedte port yok dedi türk telekoma girdim direkt, türk telekomdan sorgulattığımda bilgi yok gözüküyor. Ne yapacağımı bilmiyorum saha dolabının yeniliğinden mi kaynaklı 2 gün önce dolabın içini açtılar dolap bomboş port girişleri bile takılı değil ama türk telekomun hipernet göstermesi çok tuhaf? varsa ki sanmıyorum bu portlar 1 günde dolamaz

Anladığım kadarıyla altyapıyı ellememişler portu arttırmışlar. TürkNet kendini güncellememiş ve ek olarak YAPA da gözükmüyor.
Niye böyle? Köy benzeri bir yerde veya biraz daha, gelişmemiş bir adreste mi oturuyorsunuz?
Saçmalık yok ExtraNet mevcut port türünü ve mevcut porttan kaç MBPS verebileceğini söylüyor. Bende; port var, ADSL port ve 18 MBPS gösteriyor. Türknet sizin eski düzeni düşünüp port da olmayınca birden fazla kişinin aynı portu kullanacağını düşünüp o yüzden 15 MBPS paket önermiş olabilir. Türkiye'de 81 il 973 ilçe 32170 mahalle 8292 köy 386 belde var. Adamlar hangisinin hız bilgisiyle baş etsin?
Altyapınızın desteklediği en yüksek hız kısmında hızın kaç destekleyeceği yazar. Facebook veya Twitter'dan Türknet'e yazıp kesin bilgiyi de edinebilirsiniz. :)

Anladığım kadarıyla altyapıyı ellememişler portu arttırmışlar. TürkNet kendini güncellememiş ve ek olarak YAPA da gözükmüyor.
Niye böyle? Köy benzeri bir yerde veya biraz daha, gelişmemiş bir adreste mi oturuyorsunuz?
Saçmalık yok ExtraNet mevcut port türünü ve mevcut porttan kaç MBPS verebileceğini söylüyor. Bende; port var, ADSL port ve 18 MBPS gösteriyor. Türknet sizin eski düzeni düşünüp port da olmayınca birden fazla kişinin aynı portu kullanacağını düşünüp o yüzden 15 MBPS paket önermiş olabilir. Türkiye'de 81 il 973 ilçe 32170 mahalle 8292 köy 386 belde var. Adamlar hangisinin hız bilgisiyle baş etsin?
Altyapınızın desteklediği en yüksek hız kısmında hızın kaç destekleyeceği yazar. Facebook veya Twitter'dan Türknet'e yazıp kesin bilgiyi de edinebilirsiniz. :)
Dediğinizden hiçbir şey anlamadım ve türknet kullanmıyorum. Yaşadığım yer şehir içi Kocaeli de yaşıyorum
Altyapım max 77mbps destekliyor onu biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı