TT Wi-Fi bağlantısı kopuyor

OlorinTheGrey

Hectopat
Daha fazla  
Türk Telekom'un verdiği klasik modemi kullanıyorum, yaklaşık 3.5-4 sene olacak. Son aylarda sıkça çektiğim sorun, modemin kendi kendine Wi-Fi bağlantısının kopması. Genellikle Wi-Fi ile bir upload yapmaya çalışırken Wi-Fi gidiyor. Modemin ışıklarında Wi-Fi çalışıyor gösteriyor ve Ethernet ile bağlı olan masaüstü bilgisayarımda hala interneti kullanmaya devam edebiliyorum. Fakat bağlantı koptuğu zaman diğer cihazlarda Wi-Fi adını bazen göremiyorum bazen ise görsem bile bağlanmıyor. Modemi açıp kapatmak kısa süreli çözüm oluyor fakat gün içinde 3-5 defa yapabilir bunu ve reset atmadığım sürece Wi-Fi'ya bağlanmak mümkün olmuyor.

Modemi değiştirmenin zamanı gelmiş. Kendine iyi bir modem al.

Modemi değiştirmenin zamanı gelmiş. Kendine iyi bir modem al.

Önerdiğiniz bir fiyat/perfomans modemi var mıdır?
Modemin ısınma durumu ne alemde? Belkide ısındığı için interneti kopartıyordur.

Elbette biraz ısınıyor ama internette bağlanmada sıkıntı yok dediğim gibi masaüstü bilgisayarımda kullanmaya devam ediyorum, Wi-Fi bağlantısında sıkıntı oluyor.

Bende Türk Telekom' un verdiği modemi kullanıyorum ve bazen çok kötü oluyor internet, ama modemi resetleyince düzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…