TTB vs Ender 3 Max

akobia1

Hectopat
Sizce hangisi daha mantıklı? Ender'de USB desteği var fakat Ttb'de yok. Ttb'de dokunmatik ekran var fakat Ender'de yok. Ender'in boyutu daha büyük ama sanırsam ttb daha stabil çalışıyor sizce hangisi beni daha az uğraştırır? Evde parça basıp satmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ürünlerin birçok inceleme videosu mevcut, onları izleyip de karar verebilirsin. Fiyatı sabit kalan bir ürün de yok, V2ler yazın 2000TL altındaydı, Maxlar da bir miktar üzerinde.

Yazıcıları basit ev aleti gibi düşünme, yani aldım kurdum baskı alıyorum gibi bir akış yok. Özellikle başlarda; gene ne oldu, neden oldu, ama herşeyi doğru yapıyorum, makine bozuk, tablası yamuk, ayar tutmuyor vb. şeylerin bir kısmı senin de aklından geçecektir.

Ayrıca satış yapmak istediğin ürünlerin dosyası hazır değilse önce onları hazırlayıp slicerda ön inceleme yap, malz. miktarı, fiyatı, elektrik vs. ile kazanç getirmeyebilir. Bu makinelerin yavaş bastığını da hatırlatayım, olası bir hatada 30 saatlik bir baskın 29. saatte patates olsa, sil baştan başlaman gerekir, 29 saat zarar hanesinde olur, bu bir örnek, aksiliklerin sonu yok.

Bu ürünlerin birçok inceleme videosu mevcut, onları izleyip de karar verebilirsin. Fiyatı sabit kalan bir ürün de yok, v2'ler yazın 2000TL altındaydı, Max'lar da bir miktar üzerinde.

Yazıcıları basit ev aleti gibi düşünme, yani aldım kurdum baskı alıyorum gibi bir akış yok. Özellikle başlarda; gene ne oldu, neden oldu, ama her şeyi doğru yapıyorum, makine bozuk, tablası yamuk, ayar tutmuyor vb. şeylerin bir kısmı senin de aklından geçecektir.

Ayrıca satış yapmak istediğin ürünlerin dosyası hazır değilse önce onları hazırlayıp slicerda ön inceleme yap, malz. Miktarı, fiyatı, elektrik vs. ile kazanç getirmeyebilir. Bu makinelerin yavaş bastığını da hatırlatayım, olası bir hatada 30 saatlik bir baskın 29. saatte patates olsa, sil baştan başlaman gerekir, 29 saat zarar hanesinde olur, bu bir örnek, aksiliklerin sonu yok.

O tür aksilikleri göze alıyorum dosyalar hazır parça basacağım genelde kısa sürer hata olsa da sorun çıkartmaz. İnceleme videolarında iyice kafam karıştı v2'ye göre ttb iyi diyorlar fakat Max ile karşılaştırması yok.

TTB eskiden iyiydi. Çünkü o zaman Ender'lerde sessiz anakart yoktu. Daha sonradan TTB'nin kalite kontrol sıkıntıları baş gösterdi ve çok kötü bir hal aldı. Ayrıca kaynağı da yok denecek kadar az.

Ttb eskiden iyiydi. Çünkü o zaman Ender'lerde sessiz anakart yoktu. Daha sonradan Ttb'nin kalite kontrol sıkıntıları baş gösterdi ve çok kötü bir hal aldı. Ayrıca kaynağı da yok denecek kadar az.

Teşekkürler.
Ttb eskiden iyiydi. Çünkü o zaman Ender'lerde sessiz anakart yoktu. Daha sonradan Ttb'nin kalite kontrol sıkıntıları baş gösterdi ve çok kötü bir hal aldı. Ayrıca kaynağı da yok denecek kadar az.

Galiba çıtayı arttıracağım biraz daha :) prusa i3 ile başlayan yolculuk sanırım cr-6 SE veya CR-10s Pro V2 ile bitecek 5k-6k arası en iyisi sizce hangisi? Kusura bakmayın sizide yordum sürekli fiyat artıyor. 5.300TL'ye cr-6 SE değer mi yoksa 3 Max 3600'e ideal mi?
@akobia1 @NothingGood @Siyah Martı
Teşekkürler.

Galiba çıtayı arttıracağım biraz daha :) prusa i3 ile başlayan yolculuk sanırım cr-6 SE veya CR-10s Pro V2 ile bitecek 5k-6k arası en iyisi sizce hangisi? Kusura bakmayın sizide yordum sürekli fiyat artıyor. 5.300TL'ye cr-6 SE değer mi yoksa 3 Max 3600'e ideal mi?

Bu arada CR-10 Pro V2 değil CR-10 V2 ymiş.
Teşekkürler.

Bu arada CR-10 Pro V2 değil CR-10 V2 ymiş.

Ve amacım bu işten kar etmek kazandığım paraları biriktirip işi büyütmek atölyemde var marangoz aletleri vs. abs basabilirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı