TT'de boş port açılması ne kadar sürer?

adamwalladam

Centipat
Katılım
22 Aralık 2020
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Yaklaşık 1 senedir Türk Telekom'un ev internetini kullanıyordum. 1 ay önce iptal ettirdim. Yeni internet bağlatacaktım ki, düşündüğüm sağlayıcı zam yedi ve o iş yaptı. Türk Telekom'dan yine ev interneti başvurusu yaptım. İptal ettiğimden beri her sağlayıcıda "boş port yok" deniliyordu. Şimdi burada port açarlar mı? Ne kadar sürebilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer şansınız yaver gitmezse bu port işi çok uzun sürüyor. Özellikle son dönemde böyle mağdur olan o kadar insan var ki. ben de geçen sene 2 ay uğraştım port açtırmak için, yine de açtıramadım ve İstanbul'un gayet makul bir bölgesinde oturuyorum. maalesef bunun hiçbir yolu yok. Gitmediğim kurum kalmadı, cimere yazdım, belediyeye şikayet ettim, btkya yazdım. Telekoma gidip söylüyorsunuz işleme alıyoruz diyor. Sonra başlıyorlar bugün git yarın gel demeye. Rezalet bir düzen kurmuşlar çözüm bulamıyorsunuz.

En kolay yol eğer apartmanı örgütleyebilirsen muhtara gidip altyapı yenileme talebi dilekçesi veriyorsunuz. Dilekçe sayısı artınca anca keyfi geliyor da işleme alıyor telekom.
 
Hocam eğer şansınız yaver gitmezse bu port işi çok uzun sürüyor. Özellikle son dönemde böyle mağdur olan o kadar insan var ki. Ben de geçen sene 2 ay uğraştım port açtırmak için, yine de açtıramadım ve İstanbul'un gayet makul bir bölgesinde oturuyorum. Maalesef bunun hiçbir yolu yok. Gitmediğim kurum kalmadı, CİMER'e yazdım, belediyeye şikayet ettim, BTK'ya yazdım. Telekoma gidip söylüyorsunuz işleme alıyoruz diyor. Sonra başlıyorlar bugün git yarın gel demeye. Rezalet bir düzen kurmuşlar çözüm bulamıyorsunuz.

En kolay yol eğer apartmanı örgütleyebilirsen muhtara gidip altyapı yenileme talebi dilekçesi veriyorsunuz. Dilekçe sayısı artınca anca keyfi geliyor da işleme alıyor Telekom.

Çoğu kişi böyle diyor ama TT'den alırsan insanların dediklerine göre hemen açıyolarmış port. Siz TT'den almanıza rağmen hala açmadılar mı?
 
Ben tam 6-7 ay bekledim açılmasını her yere başvurdum port için ama hiçbir işe yaramadı, bir gün şans eseri portları kontrol ederken boş yer olduğunu gördüm hemen başvurdum. Şansınıza bağlı bir şey belki 1 haftada açılır belki de 1 yıl.
 

Geri
Yukarı