TTL için aracı program

Yusuf H.

Hectopat
Yer
Kayseri Melikgazi
Daha fazla  
Merhabalar; Bir cihaz geliştiriyorum ve yazılım güncelleme ile uğraşıyorum. Bir yazılım arkaplanda TTL'e bağlanıyor ve veri yazıp okuyor. Ben bunu aracı bir programla ne yazıp okuduğunu öğrenmek istiyorum bunu yapabilir miyim?

Yazılımın ne kadar güvenli olduğundan emin değilim ancak ücretsiz olarak bunu buldum:

Bulabildiğim diğerleri ücretliydi. Ücretsiz olup seri haberleşme yapabilen çok var ancak sniff eden o kadar yaygın değil.

Yazılımın ne kadar güvenli olduğundan emin değilim ancak ücretsiz olarak bunu buldum:

Bulabildiğim diğerleri ücretliydi. Ücretsiz olup seri haberleşme yapabilen çok var ancak sniff eden o kadar yaygın değil.
Bunda nasıl sniffing yapacağım bilginiz var mı?

Bunda nasıl sniffing yapacağım bilginiz var mı?
Öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın, kullanmadığım için programı indirip kurcalamam gerekti. Ancak karmaşık olduğu gibi port açmadan dinleme yaptırtmıyor. Portu açınca da diğer cihazlar haberleşemiyor, yani sniffing değil. Ya ben çözemedim ya da programda sitede bahsedildiği gibi sniffing özelliği yok. Bilgisi olan başka arkadaşlar yardımcı olabilirse hoş olur.

Öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın, kullanmadığım için programı indirip kurcalamam gerekti. Ancak karmaşık olduğu gibi port açmadan dinleme yaptırtmıyor. Portu açınca da diğer cihazlar haberleşemiyor, yani sniffing değil. Ya ben çözemedim ya da programda sitede bahsedildiği gibi sniffing özelliği yok. Bilgisi olan başka arkadaşlar yardımcı olabilirse hoş olur.
Konu cevaplanırsa güzel olurda yinede benim STM32 Programlayıcının ttl kısmıyla dinlememi yaptım. Teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı