TTNET 1 aydır internet yok

Schnaps

Hectopat
Arkadaşlar 28 Temmuz'dan bu yana internetim yok, aradığım zaman ilk başlarda doğrudur arıza var ekip yolluyoruz diyorlardı sonra da altyapı çalışması var demeye başladılar, en son bu kadar sürer mi dediğim zaman ise belediye yapıyor falan diyorlar. 1 aydır mağdurum, böyle bir şey mümkün mü? 2 yıl taahhüt var.

Arkadaşlar 28 Temmuz'dan bu yana internetim yok, aradığım zaman ilk başlarda doğrudur arıza var ekip yolluyoruz diyorlardı sonra da altyapı çalışması var demeye başladılar, en son bu kadar sürer mi dediğim zaman ise belediye yapıyor falan diyorlar. 1 aydır mağdurum, böyle bir şey mümkün mü? 2 yıl taahhüt var.

Tekrar ara. Her gün ara. Nerede çalışma yapıyorsunuz benimle ne alakası var de. Git çalıştıkları yere bak. Peşlerini bırakmayacaksın. Ne de olsa 2 haftada bir soruyor deyip geçiştiriyorlar. Her gün ara işin hızlansın bunlara o lazım. Size net bir cevap vermeden de telefonu kapatmayın. Bekleyin ya üst birime aktarır ya da işinizi çözer. Telefonu yüzünüze kapatamaz.

Tekrar ara. Her gün ara. Nerede çalışma yapıyorsunuz benimle ne alakası var de. Git çalıştıkları yere bak. Peşlerini bırakmayacaksın. Ne de olsa 2 haftada bir soruyor deyip geçiştiriyorlar. Her gün ara işin hızlansın bunlara o lazım. Size net bir cevap vermeden de telefonu kapatmayın. Bekleyin ya üst birime aktarır ya da işinizi çözer. Telefonu yüzünüze kapatamaz.

Hocam her gün arıyorum küfür ediyorum artık mağdur ediyorlar ya 1 ay sürer mi bir çalışma zaten 300 ping ile oynuyorum.

Aynı durum TurkNet millicom gibi markalarda geçerli ben millicom kullanıyorum 20 30 dk bir internet gittiyor sonra 2 saat gelmiyor aynı durum bu 21 Temmuz,dan beri öyle sağ ol olsun altyapı.

Aynı durum TürkNet millicom gibi markalarda geçerli ben millicom kullanıyorum 20 30 dk bir internet gittiyor sonra 2 saat gelmiyor aynı durum bu 21 Temmuz,dan beri öyle sağ ol olsun altyapı.

Hocam anlamadığım nokta şu ben evde oyun oynarken başkası internete girince oynayamıyorum o kadar kötü yani ping 300 falan oluyor 1 ay altyapı çalışması olabilir mi ya.

Hocam her gün arıyorum küfür ediyorum artık mağdur ediyorlar ya 1 ay sürer mi bir çalışma zaten 300 ping ile oynuyorum.

Ya altyapı çalışması diyorlar ya. Sizin mahallede mi yapılıyor çalışma? Bu sizi niye etkiliyor? Hadi diyelim genel olarak etkiliyor. Yakınınızdaki başka bir TTNET kullanıcısına sorun.

Ya altyapı çalışması diyorlar ya. Sizin mahallede mi yapılıyor çalışma? Bu sizi niye etkiliyor? Hadi diyelim genel olarak etkiliyor. Yakınınızdaki başka bir TTNET kullanıcısına sorun.

Hocam öncelikle etrafta hiç çalışma yok gördüğüm kadarıyla ve komşularla pek konuşmuyoruz yani sorma şansım yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı