Merhaba değerli Technopat sakinleri. TTNET'te 1gbitlik paketler açıldı ve başvuru yapıp evime bugün kurulum yapıldı (altyapımın 1 gbit hıza rahat ulaştığını bana ilettiler). Müşteri hizmetlerinin ve teknik tarafın yetersizliğinden kaynaklı olarak daha ilk günden kötü bir deneyimle açılışı yapmış bulunmaktayım. Eve gelen teknik personel sizin hizmetiniz 100 Mbit değil miydi diye açılışı yaptı. Çünkü getirilen modem Router'ı aşırı kötü. Görsellerde teknik özelliklerini görebilirsiniz. 1 gbiti kullanabilmek için kesinlikle elverişli değil. Gelen modem "Vestel dgw900" lan portları 100Mbit destekliyor. Wi-Fi 5 standardına uygun Max 866 Mbit destekleyen bir router. Müşteri hizmetlerini arayıp durumun düzeltilmesi için talep açtım. Bu başlık altında gelişmeleri paylaşacağım.
İlk olarak kablo bağlantısı ile yaptığım Speedtest sonucum:
Sonrasında Wi-Fi ile yapmış olduğum Speedtest sonucum (testi Wi-Fi 6 destekleyen bir laptopla yaptım):
Gelen modem Router'ın özellikleri ve görseli:
Görüldüğü üzere 1 gbit hizmete şu anda TTNET hazır değil. Müşteri hizmetlerine açmış olduğum taleple düzgün bir router gelmesini bekliyorum. Yaşadığım gelişmeleri size aktarmaya devam edeceğim.
İlk olarak kablo bağlantısı ile yaptığım Speedtest sonucum:
Sonrasında Wi-Fi ile yapmış olduğum Speedtest sonucum (testi Wi-Fi 6 destekleyen bir laptopla yaptım):
Gelen modem Router'ın özellikleri ve görseli:
Görüldüğü üzere 1 gbit hizmete şu anda TTNET hazır değil. Müşteri hizmetlerine açmış olduğum taleple düzgün bir router gelmesini bekliyorum. Yaşadığım gelişmeleri size aktarmaya devam edeceğim.