JudasPriest
Hectopat
Daha fazla
Hız testinden anlaşılacağı üzere 16Mbps internet alamazsınız, fakat siz yine de modem üzerinden hat değerlerini paylaşın.
5.40 mbps daha önçeden 7.21 mbps adsl port na bağlımış hattım vdsl destekli santral neden vdsl port na taklımıyor paket adsl diyolar ve vdsl paket geçiş için 150 tl taahhüt iptal olması lazımmış.
- 6 mpbs alıyorsunuz sanırım.
o kadar kolay olsa internet hattım iptal için 415 tl istiyor.Bilmiyorum ama 140 TL ödedikten sonra Turkcell SuperOnline'a geçin.
şuan kaç mbps olmuş pekiMaksimum 6Mbps hızında internet kullanabilirsiniz. Dosya indirirken maksimum 750Kb/sn görebilirsiniz.
Bi an önce TTNET i bırakmanı tavsiye ediyorum Alt yapım varsa SuperOnline ye geçmesi öneririm daha beş dakika önce Müşteri Hizmetleriyle konuştum 2 ay kaldı tahaddütümün bitmesine 140 TL cayma bedeli istedi TTNET benden üstelik paramın karşılığı interneti de hiç alamadım sözde 16 Mbps hiç 8 ın üstüne çıkamadım Alt yapından kaynaklanıyor diyen arkadaşlar çıkabilir fakat bana 16 Mbps sorunsuz kullanırsınız demişlerdi 10 aydır durum aynı sözün kısası Alt yapın varsada yoksa da SuperOnline derim ben iyi sosyaller.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.