TTNet 16 Mbps Hız Sorunu

Bende sizin paketi kullanıyorum. 1080p kota dolmadığın da izliyorum. Kota dolunca 480p hızlı açıyor.

Dalga geçiyorlar arkadaşlar başka bir şey değil sen 60 lira para ver 3mb hızla internette dolaş bir müşteri hizmetleri var müşteri kısmı doğru hizmet kelimesi tamamen yanlış ben Ttnet arayıp sonuç alan sanmıyorum ama bizde hata sesimizi duyuramıyoruz bi duysalar sesimizi bak nasıl işler dönüyor yesinler bakalım ne kadar para kazanacaklar daha napacak bu kadar parayı gün geliiir devran döner...

Bizde de var benzer sorun. Modemleri çok kalitesiz. Hizmet de öyle, kâğıt üzerindeki hızı vermek bir yana yarısını dahi saglayamiyorlar.

Sorunum ne ile alakaı arkadaşlar. Dns google, otomatik kullandım, en az kullanılan wifi kanalıni seçtim, cmde den flush/dns ve ping-t gibi her türlü yolu denedim fakat çözülmedi ne yapmalıyım?

modeminin markasını öğrenebilirmiyim? Bazı modemler hatların verdiği hızı mesela 12 mb veriyorsa 4 mb ini alıyor modemde sıkıntı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…