TTNET 16MBPS internet

stormrage

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. TTNET'in yeni bir üyesi olarak başımdan geçen sorunu sizinle paylaşayım dedim. Malum TTNET çalışanlarının ne kadar manüpülatif olduğunu yalan söylemekten çekinmediklerini birçok paylaşımda okuduk.

Şimdi sorun şu şekilde 16Mbps 50GB kotayla kaydımızı yaptırdık. İlk 2 gün boyunca 13.7-14 Mbps arasında sabit hız aldık ve TTNET'in altyapısının bu kadar el verdiğini tahmin ettiğimizden normal karşıladık. 3. Gün ise öğlen ve akşam birer defa olmak üzere internetimiz 5-10 dakika arasında kesildi. Müşteri hizmetleriyle temasa geçtik ve ses sistemlerinde bir problem olacakki biz konuşurken diğer çalışanların bizimle dalga geçişini dinledik. Her neyse internet konuşmadan biraz sonra tekrar geldi (ama merkezden müdahale yapılmamış olması muhtemel öğle vakti de 10 dakika kesilip geri gelmişti). Ama bant genişliğimizin 8 MBPS'e sınırlandırıldığını gördüm. Müşteri hizmetleri internet kesintisi için arıza kaydı aldığından bu konuda konuşamadık.

4.günümüzde bir başka TTNET çalışanıyla irtibata geçtik oda bağlantı kopmasının hattın 16 mbps hıza ulaşmaya çalışıp ulaşamadığından yaşandığını ve hattınızın 8 mbps'e sabitlendiğini söyledi ve ardından pişkin pişkin 8 mbps de güzel nesi var dedi. (Yıllardan 2015!). Israrla eski hızına çektirtmeye çalışmamıza rağmen yeniden internetiniz kopar hat kaldırmaz diyerek 12 mbps'e sabitlediler interneti, şuan 10.5 Mbps civarı download hızı alıyorum.

Şimdi sizlerden istediğim yardım bu hattın kaldırmama olayıyla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar beni bir aydınlatabilirse sevinirim. Yoksa günde 10 dakikalık kesinti için 3.2 mbps hızdan feragat etmek pek mantıklı gelmiyor bana. TTNET'le irtibata geçip bant genişliğini tekrar 16mbps'e çıkarmalarını üstelemeli miyim sizce ? Bu konuda benzer sıkıntılar yaşayanınız oldu mu ? Taahütlü müşteriyiz bu konuda üstelemelerin daha kalitesiz hizmet olarak gelmesinden yana da şüphem var sizce ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce kaldırıyorsa şu anda kaldırır. Her ISS yapar bunu. "Sanane kardeşim. Keyfimin kahyası mısın?" Diyeceksin ve 16'ya çıkartacaksın. Merak etme bir şey olmaz. Sorunu çözemedikleri zaman ya "hatlarınız desteklemiyor" ya da "ev içi tesisatınızda bir sorun var" derler.

Daha önce kaldırıyorsa şu anda kaldırır. Her ISS yapar bunu. "Sanane kardeşim. Keyfimin kahyası mısın?" Diyeceksin ve 16'ya çıkartacaksın. Merak etme bir şey olmaz. Sorunu çözemedikleri zaman ya "hatlarınız desteklemiyor" ya da "ev içi tesisatınızda bir sorun var" derler.
Peki yaşadığım kesintiler artar mı sizce tekrar hızı artırırsam ? Bu hat kaldırma olayının aslı nedir bilgin var mı ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı