TTNET 24 Mbps Paket Kullananlar Kaç Upload Alıyorlar?

197823

Kilopat
Arkadaşlar 24 Mbps indirme 6 yükleme hız alıyordum ta ki geçen haftaya kadar, indirme hızımda sorun yokken yükleme hızım 4 Mbps'e düştü. Aradığım da sorun olmadığını söylediler sürekli arıza kaydı oluşturdular hiçbir şey çıkmadı, az önceki konuşmamdan sonra bana 24'lük paketlerde 2 upload verdiklerini pandemi nedeniyle 4'e yükselttiklerini söylüyorlar. Ben 8 aydır 6 Mbps upload aldığımı belirttim çok da ilgilenmediler hala 4 almanız gerekiyor sorun yok diyorlar. Şimdi sorum şu ben 8 aydır 6 upload alıyordum 24'lük pakette, 24 Mbps paketi kullananlar upload hızlarına bakabilirler mi herkesin mi düştü yoksa sadece bende mi olduğunu anlayabilmem için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aynı pakette 3.5Mbps upload alıyorum.

1615828552451.png

24Mbps olan paketi kullanıyorum fakat paket isimlerine göre upload değerleri değişiyor olabilir, tam paket adına bakmak lazım.

Arkadaşlar 24 Mbps indirme 6 yükleme hız alıyordum ta ki geçen haftaya kadar, indirme hızımda sorun yokken yükleme hızım 4 Mbps'e düştü. Aradığım da sorun olmadığını söylediler sürekli arıza kaydı oluşturdular hiçbir şey çıkmadı, az önceki konuşmamdan sonra bana 24'lük paketlerde 2 upload verdiklerini pandemi nedeniyle 4'e yükselttiklerini söylüyorlar. Ben 8 aydır 6 Mbps upload aldığımı belirttim çok da ilgilenmediler hala 4 almanız gerekiyor sorun yok diyorlar. Şimdi sorum şu ben 8 aydır 6 upload alıyordum 24'lük pakette, 24 Mbps paketi kullananlar upload hızlarına bakabilirler mi herkesin mi düştü yoksa sadece bende mi olduğunu anlayabilmem için.

Benim hızım hala aynı 24.3 download 6.5 upload aldım şimdi yaptım testi.

5.5

Bir işi de doğru yapsalar şaşarım. Telefonda diyor ki 24'lük paketler 2 upload alıyor virüs nedeniyle 4'e çıktı. 8 aydır 6 alıyorum diyorum bir şey demiyor, telefon yağmuruna tutacağım artık hakkımı versinler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı