TTNET 4 MB internet 130 TL normal mi?

Saçma hocam. Fiyatının interneti değil. TurkNet'de 100 TL'ye 1 Gbps internet veriyorlar.

Cidden, 130 TL 4MB ne ben 50 MB fiber kullanıyorum. İnternetinizi direkt değiştirmenizi öneriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel dolandırılıyorsun soğuk su içebilirsin. Aynı fiyata 100 download 5 upload ve Full TV paketi alıyorum.

Ben Vodafone kullanıyorum ayda 39.90TL 25 Mbps download 20 upload ping biraz yüksek nedeni ise kablo 3 oda geziyor internet kablosunu duvar delerek hallettik. Seni büyük kazıklıyorlar direk çık vodafone öneririm (altyapı varsa).

Büyük kazık, afedersiniz ama öyle. Bitirin sözleşmeyi. TTNet in huyunu biliyorum. Sen çıkmak istesen de çıkarmamaya çalışacaklar. Şöyle yapalım, şöyle kampanyamız var vs vs. Ne olursa olsun çık. Bulunduğun yerin altyapısına da bağlı ama diğer firmalar da çok daha iyi hizmet alırsınız.

Lütfen iptal et.

100 Güldüren Tarife 100 MPBS Kablo Net tarifesindeyim tavsiye ederim direkt iptal edin hocam bu fiyata bu rezillik diyecek söz yok

TürkNet 85 TL'ye 100mbps alıyorum. İptal ettirin. Nerde bilmeyen biri varsa hemen sömürüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…