TTNET 41 gündür internet yok

Powerult

Hectopat
Daha fazla  
Türk Telekom resmen beni oyalatıyor. Sokaktaki kabloların çalışmasında ben sorumlu değilim. Ben hizmet almak istiyorum. 11 gündür İnternet yok. Kısıtlı kısıtlı mobil verinden avutmaya çalışıyorum o da nereye kadar? Bir de üstünde kotalı şimdi bitse ne olacak? Bir de utanmadan kaç gün sonra faturada yollayacaklar, kullanmadığım İnternet parası alacaklar. Rezillik resmen! Beni arıyorlar, 30 Nisanda yapılacakmış 11 artı 30 eşittir 41 gün ediyor insanı bir kablo bu kadar mı uzun sürüyor? Mağdur etmeye ne hakkınız var? Kablo yoksa sipariş et o kabloları yüksek yere at önlemini al. Hırsızların ekmeğine yağ sürüyorsun, bir de çıkıp büyüdük böyle olduk şöyle olduk diye övünürler. Kardeşim yıl olmuş 2022 yahu direklerden İnternet almaya çalışıyoruz. Fiber optik yapsana. Saha dolabı olsa hırsız çalamaz kilitlersin olur biter. Resmen diyorsun hırsız gel çal. Hayatımda böyle bir şey görmedim. Sorumsuzluk, ne desen var. 11 gündür bu mesajları atıp duruyorlar hepsini sildim. Mesaj atıyorlar başka bir şey yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220227-222718_Messages.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorundan bütün doğulular müzdarip diyebilirim. Antepliyim kuzenim gilin (merkezde olduğu halde) çaldılar. TT özel bir sistem yapması lazım buralara. Geçmiş olsun. ŞikayetVar gibi siteler bildirim oluşturun yardımcı olmuyorlar ama bir umut belki olurlar. İyi günler dilerim.

ŞikayetVar gibi sitelere yazın. Süreci hızlandırırlar.

Şikayetvar gibi sitelere yazın. Süreci hızlandırırlar.

Oradan bir şey çıkmaz.

Doğudayım zaten. Doğunun yer yerinde kesmişler.

Emin misin? Denemeden konuşma. Ben kaç kez yazdım, müşteri hizmetleri telefonda kölem oldular.

Müşteri hizmetleri bir ay sonra dedi bir halt yok orada.

Müşteri hizmetleri bir ay sonra dedi bir halt yok orada.
Arkadaşım anlamıyor musun? Süreci hızlandırıyor diyorum. Siteye yazdığın şikayet herkese gözüküyor. Sen arıza kaydı oluşturduğunda, sadece yetkililer görüyor. Adamlar herkes görmesin diye süreci hızlandırıyor ve sorunu çözüme bağlıyor.

Bekle o zaman 1 ay.

Ben Türk Telekom kullanırken internet kesintim olduğunda arıza kaydı oluşturmuştum. Kullanmadığım 2 gün boyunca benden ücret almamışlardı. Müşteri hizmetlerini arayıp daha ayrıntılı bilgi alın bence.

Arkadaş biraz *köylü* boş ver kanka.

Daha ne diyeyim söylüyoruz işte geçiştiriyorlar
Arkadaş biraz *köylü* boş ver kanka.
Kardeş veletsin sen git kumla oyna Babanın İnterneti ile gelmiş klavye Erkekliği yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…