Öncelikle hayırlı olsun, gözünüz aydın. Bende dsmart aboneliğimi fesih edip, TürkNet'e geçtim. Cuma günü evraklarımı gönderdim ve internetim Salı günü aktif oldu. Pazartesi günü verdiğiniz evraklar toplama merkezine ulaştıysa incelenir. Salı günü hattınıza internet verilir. Ben ısrarla aradım ve; ''Belgelerim elinize ulaştı açın artık'' dememe rağman. ''Evraklarınız elimize ulaşmış gözüküyor, gün içerisinde inceleme tamamlanacak en geç yarın internetinizi kullanmaya başlayacaksınız'' dediler. 16 Mbps kullanıyormuşsun önceden. Evet aynı hat üzerinden portunuzu VDSL'e taşıyacaklar. Modeminiz VDSL desteklemiyorsa bir an önce VDSL modem almanız gerekmekte. Aksi taktirde Adsl destekleyen modem ile VDSL interneti, hattınız aktif olsa dahi kullanamazsınız. VDSL modem alacak bütçeniz yoksa, (en ucuzu asus dsl n16, 200 tl) Müşteri hizmetlerini arayarak hattınızı 16 Mbps olarak tanımlatır 24 saat içerisinde 16 Mbps olarak kullanırsınız. Üzerine basarak söylüyorum VDSL destekli modeminiz yoksa 50 Mbps interneti yani VDSL interneti kullanamazsınız. Tekrardan hayırlı olsun. Pişman olmazsınız. TürkNet'de 2. ayımı yarıladım.