TTNET alt yapısı ile TurkNet kullananlar var mıdır?

BuMi

Kilopat
Daha fazla  
1. ekran görüntüsündeki TurkNet'in alt yapımın sağladığı hızı verdiğini söylüyor. TTNET ise 100Mbps paketi 165 TL. Arada 25 TL fark var. Sorum şu; 2.SSD'e fibernetin bulunduğu lokasyondayım sanırım.
Mavi tik ile işaretlediğim yer oturduğum bina. Eve fibernet geliyor mudur? TurkNet' deneyip memnun kalmazsam TTNET'e mi geçeyim, sizce düşünceleriniz nedir?

1652223910693.png

1652224291129.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Önünüzde taahhütsüz internet veren bir şirket seçeneği varken bence evvela o denenmeli. Kötü çıkabilir mi, kesinlikle öyle bir ihtimal var. Birisi için Netspeed daha iyi sonuç veriyor, diğeri için Türknet iyi veriyor. Bilhassa küçük şirketlerde bölgelere göre kalite farkı çok değişiyor. Siz de denersiniz, kötü olursa başka İSS'ye geçersiniz.

Ben de TT altyapısı ile Türknet'ten VDSL alıyorum. 82 Mbps geliyor. Uydu görüntüsüne göre bizim ev aslında saha dolabına daha yakın. Sorgulama sayfasında size 100 Mbps VDSL demesine şaşırdım. Yine de bu dolaba kadar fiber sonrasında VDSL olan FTTC türü fiber olur diye tahmin ediyorum. 100 Mbps tamamı gelmeyebilir. Bence performans olarak TT ile pek farklı olmayacaktır. Sadece fiyat ve taahhüt farkı olur. Bir de online oyun oynuyorsanız Türknet'in ping konusunda daha iyi sonuç verme ihtimali var.

Selam,
Ben kullanıyorum ve memnunum istersen buraya sonuçlarımı atabilirim :)

5ghz ile bağlanınca download 112-115 oluyor upload ise 8-9 oluyor :)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    27,7 KB · Görüntüleme: 61
Türknet'in VDSL2+ 100 Mbps paketini kullanıyorum.
Apartmanın girişinden daireye gelen kablo çok iyi değil ancak ona rağmen 100 Mbps paketin 50 Mbps alabiliyorum. Kabloyu yeniletsem 80 Mbps falan alırım. Memnunum.

Önünüzde taahhütsüz internet veren bir şirket seçeneği varken bence evvela o denenmeli. Kötü çıkabilir mi, kesinlikle öyle bir ihtimal var. Birisi için Netspeed daha iyi sonuç veriyor, diğeri için Türknet iyi veriyor. Bilhassa küçük şirketlerde bölgelere göre kalite farkı çok değişiyor. Siz de denersiniz, kötü olursa başka İSS'ye geçersiniz.

Ben de TT altyapısı ile Türknet'ten VDSL alıyorum. 82 Mbps geliyor. Uydu görüntüsüne göre bizim ev aslında saha dolabına daha yakın. Sorgulama sayfasında size 100 Mbps VDSL demesine şaşırdım. Yine de bu dolaba kadar fiber sonrasında VDSL olan FTTC türü fiber olur diye tahmin ediyorum. 100 Mbps tamamı gelmeyebilir. Bence performans olarak TT ile pek farklı olmayacaktır. Sadece fiyat ve taahhüt farkı olur. Bir de online oyun oynuyorsanız Türknet'in ping konusunda daha iyi sonuç verme ihtimali var.
1652262659036.png

netspeed de aynı hızı veriyormuş, vdsl vesaire demiyor ama maksimum hızlar aynı

Eki Görüntüle 1384562
netspeed de aynı hızı veriyormuş, vdsl vesaire demiyor ama maksimum hızlar aynı
Ben netspeed kullaniyorum ve kesinlikle onerrim hocam. 1 aylik deneyimimle ilgili konu acmistim oradan bilgi alabilirsin. Ayrica sorun olursa cevaplayabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı